Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Θάνατος επιβάτη κρουαζιερόπλοιου στη Θήρα

12 Ιουνίου 2024 18:52
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
Θάνατος επιβάτη κρουαζιερόπλοιου στη Θήρα

test2

test2

Τις βραδινές ώρες χθες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Θήρας, από τον ναυτικό πράκτορα κρουαζιερόπλοιου (Κ/Ζ) σημαίας Ιταλίας, το οποίο είχε αποπλεύσει από το αγκυροβόλιο του νησιού, ότι ένας 72χρονος αλλοδαπός επιβάτης έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο 72χρονος μεταφέρθηκε με μία Ε/Γ - Λάντζα στο λιμάνι “ΑΘΗΝΙΟΣ” και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Θήρας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Θήρας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Επιχείρηση «Κρουαζιέρα θα σε πάω» από την ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή πολλαπλών επιπέδων σε ημερόπλοια της Σαντορίνης
  • Έχει επισκεφθεί 90 νησιά του Αρχιπελάγους - Σαντορίνη και Πάρος άφησαν βαθύ στίγμα και καθόρισαν την ταξιδιωτική του περιπλάνηση (βίντεο)
  • Selene Vedema 2025: Ετοιμάζεται η μεγαλύτερη «γιορτή» του σαντορινιού αμπελώνα
  • Τραγωδία στη Σαντορίνη: 45χρονος εργαζόμενος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα ξενοδοχείου
  • Σαντορίνη: Δ. Τρυφωνόπουλος: «Απώλεια 40% σε όλους τους τομείς τουρισμού» (βίντεο)
  • Σεισμοί σε Σαντορίνη - Αμοργό: Αποκαλυπτική νέα έκθεση 4 ειδικών