Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Άνδρο

24 Αυγούστου 2024 12:14
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΝΔΡΟΣ
Σχηματισμός δικογραφίας για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Άνδρο

test2

test2

Την 23-08-2024/10.30’ το πρωί επί της επαρχιακής οδού Γαυρίου στην Άνδρο, τετράτροχη μοτοσικλέτα οδηγούμενη από 51χρονο ημεδαπό με συνεπιβάτη 22χρονο ημεδαπό, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν ο θανάσιμος του συνεπιβάτη της τετράτροχης μοτοσικλέτας και ο τραυματισμός του 51χρονου οδηγού. Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Υδρούσας.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση σε επιχείρηση στην Άνδρο

Την 23-08-2024 το απόγευμα συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 43χρονη ημεδαπή γιατί λειτουργούσε επιχείρηση η οποία καταλάμβανε παράνομα τμήματα αιγιαλού-παραλίας με εγκατάσταση αυθαίρετων ξύλινων κατασκευών καθ’ υπέρβαση σχετικής αδείας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για ληστεία στην Άνδρο
  • Θάνατος επιβάτιδας Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Άνδρο
  • ΕΚΑΒ: Η Άνδρος ενισχύεται με ένα νέο υπερσύγχρονο ασθενοφόρο
  • Θάνατος γυναίκας στην Άνδρο
  • Ραφαήλ από την Άνδρο: Η φωνή μιας υπερπολύτεκνης οικογένειας στις Πανελλαδικές
  • Άνδρος: Η Μονή Παναχράντου και ο 92 ετών γέροντας Ευδόκιμος που ζει μια ζωή εκεί μαζί με τους μοναχούς που αποκαλεί «παιδιά του» (βίντεο)