Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παροχή συνδρομής σε Ι/Φ σκάφος στη Νάξο

31 Οκτωβρίου 2024 08:17
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΝΑΞΟΣ
  • ΙΣΤΙΟΦΟΡΟ
  • ΣΥΝΔΡΟΜΗ
Παροχή συνδρομής σε Ι/Φ σκάφος στη Νάξο

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Νάξου για ένα ιστιοφόρο (Ι/Φ) σκάφος σε δυσχερή θέση στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ της ν. Νάξου και της ν. Πάρου, με επτά αλλοδαπούς επιβαίνοντες (υπήκοοι Ρουμανίας).

Στην περιοχή μετέβησαν ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ένα περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., καθώς και το επαγγελματικό – τουριστικό (Ε/Γ-Τ/Ρ) σκάφος «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV» Ν. Νάξου 64, το οποίο εντόπισε το Ι/Φ με τους επιβαίνοντές του καλά στην υγεία τους. Το Ι/Φ κατέπλευσε με ιδία μέσα και με τη συνοδεία του «ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΙV» στη μαρίνα της Νάξου. όπου προσέδεσε με ασφάλεια. Από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Θαλάσσιες διακομιδές από Νάξο και Δονούσα
  • Το ΚΕΔΑΣΥ Νάξου για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες
  • Νάξος: Συλλυπητήρια για το θάνατο Α. Λιανού
  • Πιτάκια με αρσενικό Νάξου, μέλι και σουσάμι (Βίντεο)
  • Αλιευτικός έλεγχος στη Νάξο
  • Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στη Νάξο