Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στα “σκαριά” τέσσερις ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Πάρο, Αντίπαρο και Μήλο

20 Νοεμβρίου 2024 22:18
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
Στα “σκαριά” τέσσερις ξενοδοχειακές επενδύσεις σε Πάρο, Αντίπαρο και Μήλο

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Πράσινο Φως” έλαβαν από τις αρμόδιες αρχές τέσσερις ξενοδοχειακές επενδύσεις στις Κυκλάδες, με τις αρμόδιες αρχές να εγκρίνουν τις άδειες.

Ειδικότερα η υπηρεσία δόμησης του δήμου Μήλου ενέκρινε οικοδομική άδεια για ξενοδοχείο 4αστέρων 37 δωματίων, (74 κλινών). Το ακίνητο βρίσκεται στον οικισμό Κάμπος της Μήλου, ενώ φορέας της επένδυσης, σύμφωνα με την άδεια είναι ο Σακελλαρίου Σπυρίδων.

Παράλληλα ενέκρινε οικοδομική άδεια για την ανέγερση ξενοδοχείου 4 αστέρων με υπόγειο, εσωτερικό εξώστη και κολυμβητική δεξαμενή. Το ακίνητο βρίσκεται στην περιοχή άγιος Γεώργιος ατην Αντίπαρο και ανήκει στην εταιρία ΑΛΜΙΛ ΙΚΕ.

Την ίδια στιγμή η υπηρεσία δόμησης του δήμου Πάρου ενέκρινε οικοδομική άδεια για την ανέγερση διώροφου ξενοδοχείου 2 αστέρων με υπόγειο. Το κατάλυμα βρίσκεται στην περιοχή Καβαλάρικο και ανήκει στην εταιρία ΚΗΠΟΙ ΜΥΚΟΝΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ.

Επιπλέον η πολεοδομία του δήμου Πάρου ενέκρινε οικοδομική άδεια για την ανέγερση διώροφου ξενοδοχείου 2 αστέρων με υπόγειο στην περιοχή Ανάληψη Νάουσας, ενώ φορέας της επένδυσης είναι η εταιρία ΑΝΑΛΗΨΗ ΠΑΡΟΥ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ.

tourismtoday.gr

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Cycladic Identity: Η ευαισθητοποίηση των παιδιών για την προστασία των άγριων μελισσών στις Κυκλάδες
  • Απαγορευτικό απόπλου για όλα τα πλοία από Πειραιά, Ραφήνα και Λαύριο λόγω ισχυρών ανέμων
  • Κυκλάδες, Πάρος: «Έρχονται» ισχυρές καταιγίδες – Πιθανώς κατά τόπους ακραία φαινόμενα (Βίντεο)
  • Κυκλάδες, Πάρος: Καιρική επιδείνωση με θυελλώδεις ανέμους και καταιγίδες
  • Οι τέσσερις από τις δέκα νέες ξενοδοχειακές επενδύσεις στις Κυκλάδες αναμένονται στην Πάρο
  • «Ό,τι πιο green θα κάνεις φέτος» ξεκινά και στην Σύρο