Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νέος σεισμός 4,8 Ρίχτερ στη Σαντορίνη - Έγινε αισθητός και στην Ίο, ακούστηκε και βοή λέει ο δήμαρχος (βίντεο)

04 Φεβρουαρίου 2025 00:08
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΕΙΣΜΟΣ
  • ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
  • ΙΟΣ
  • ΒΟΗ
  • ΔΗΜΑΡΧΟΣ
Νέος σεισμός 4,8 Ρίχτερ στη Σαντορίνη - Έγινε αισθητός και στην Ίο, ακούστηκε και βοή λέει ο δήμαρχος (βίντεο)

test2

test2

Έκτακτη επικαιρότητα-Νέος σεισμός στη Σαντορίνη.

Παραμένει έντονη η σεισμική δραστηριότητα στις Κυκλάδες προκαλώντας ανησυχία και προβληματισμό. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν καταγραφεί 550 δονήσεις στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σαντορίνης, Αμοργού και Ίου το τελευταίο τριήμερο. Οι ισχυρότεροι καταγράφηκαν το πρωί και το μεσημέρι και ήταν εντάσεως 4,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με το «112» να ηχεί στα κινητά των κατοίκων και να προειδοποιεί για κίνδυνο κατολισθήσεων. Αργά το βράδυ της Δευτέρας έγιναν άλλες δύο σεισμικές δονήσεις 4,8 και 4, 5 Ρίχτερ με διαφορά λίγων λεπτών.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Συλλήψεις σε Μύκονο και Ίο
  • Σαντορίνη: Η ρομαντική πρόταση γάμου στην ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα (εικόνες)
  • Συνελήφθησαν δύο άτομα για διακίνηση ναρκωτικών στη Θήρα
  • Σαντορίνη: Σημαντική μείωση στις κρατήσεις το φετινό καλοκαίρι (βίντεο)
  • Παρέμβαση Φίλιππου Φόρτωμα για ενιαία και αναλογική αμοιβή πνευματικών δικαιωμάτων στη μουσική – Αναφορά προς την Υπουργό Πολιτισμού
  • Στις ακτές των ΗΠΑ τα κύματα τσουνάμι μετά τον σεισμό στη Ρωσία - Οι Αρχές υποβαθμίζουν τον κίνδυνο για τη Χαβάη (βίντεο)