Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τραγωδία στη Σαντορίνη: 19χρονος εργάτης σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από χώματα στη διάρκεια εργασιών (βίντεο)

21 Φεβρουαρίου 2025 16:56
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
  • ΤΡΑΓΩΔΙΑ
  • ΕΡΓΑΤΗΣ
  • ΕΡΓΑΣΙΕΣ
  • ΚΑΤΑΠΛΑΚΩΘΗΚΕ
Τραγωδία στη Σαντορίνη: 19χρονος εργάτης σκοτώθηκε όταν καταπλακώθηκε από χώματα στη διάρκεια εργασιών (βίντεο)

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Τραγικό θάνατο βρήκε την Πέμπτη το μεσημέρι 19χρονος νεαρός αλλοδαπός, ο οποίος την ώρα που εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε υπόσκαφο ακίνητο στο Ημεροβίγλι της Σαντορίνης, καταπλακώθηκε από όγκο χωμάτων που υποχώρησαν.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου – υπεύθυνος εργασιών, συνελήφθη από τους αστυνομικούς καθώς ο εργάτης ήταν παράνομος και διεξάγεται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το εργατικό ατύχημα δεν σχετίζεται με τους σεισμούς, ενώ η συγκεκριμένη περιοχή στην οποία συνέβη το περιστατικό δεν βρίσκεται στην ζώνη όπου έχουν απαγορευτεί οι οικοδομικές εργασίες λόγω της σεισμικής δραστηριότητας.

Υποχώρησε η οροφή υπόσκαφου και τον τραυμάτισε θανάσιμα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Αεροδιακομιδή ασθενή από τη Σαντορίνη
  • Καθιερώνεται η 5η Μαΐου ως επίσημη ημέρα αργίας για τη Σαντορίνη
  • Το υπόσκαφο Μουσείο Οίνου στη Σαντορίνη (βίντεο)
  • Η Ένωση Ξενοδόχων Σαντορίνης για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Fitur 2026
  • Κτήμα Άλφα: Η διάσπαση της Σαντορίνης και οι νέες επενδύσεις
  • Σενάρια διαχείρισης του ηφαιστειακού κινδύνου από ενδεχόμενο τσουνάμι στη Σαντορίνη - Εκτιμήσεις του καθηγητή γεωφυσικής ΑΠΘ Κ.Παπαζάχου