Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο σεφ των Weekenders, Ηλίας Κιαζόλι, πήγε στη Νάξο και μαγείρεψε με Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ της ΕΑΣ! (Βίντεο)

02 Ιουνίου 2025 18:47
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΚΥΚΛΑΔΕΣ
  • ΝΑΞΟΣ
Ο σεφ των Weekenders, Ηλίας Κιαζόλι, πήγε στη Νάξο και μαγείρεψε με Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ της ΕΑΣ! (Βίντεο)

test2

test2

Ο Ηλίας Κιαζόλι, ο καταξιωμένος σεφ της αγαπημένης εκπομπής του ΑΝΤ1, «Weekenders», επισκέφθηκε τη Νάξο μας, μετά από πρόσκληση της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών!

Αφού πρώτα γνώρισε όλη τη διαδικασία παρασκευής της Γραβιέρας Νάξου Π.Ο.Π., από το άρμεγμα έως την τυροκόμηση, έχοντας συνομιλήσει με Ναξιώτες κτηνοτρόφους αλλά και τον Πρόεδρο, Δημήτρη Καπούνη και τους τυροκόμους της Ε.Α.Σ., στη συνέχεια βρέθηκε στις Μέλανες και στον φιλόξενο κήπο του Estia Kouros Empeiria, όπου δημιούργησε λαχταριστές τυροκροκέτες με το εκλεκτότερο τυρί του νησιού μας!

{https://www.youtube.com/watch?v=rcvZ5gcB3eg}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων
  • Όλγα Κεφαλογιάννη: «Η μικρή πτώση της Σαντορίνης παρέσυρε και τα άλλα νησιά των Κυκλάδων» (βίντεο)
  • Θαλάσσιες διακομιδές από Κέα, Νάξο και Πάρο
  • Νάξος: 63χρονος εντοπίστηκε τραυματισμένος σε χαράδρα – Απεγκλωβισμός με ελικόπτερο
  • Ενημερωτικά φυλλάδια οδικής ασφάλειας διανεμήθηκαν από αστυνομικούς σε γονείς και μαθητές σχολείων στo Νότιο Αιγαίο
  • Σύλληψη διωκόμενου ημεδαπού στη Μήλο