Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παροχή συνδρομής σε Ι/Φ σκάφος στη Σέριφο

12 Ιουνίου 2025 22:53
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΕΡΙΦΟΣ
  • ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ
Παροχή συνδρομής σε Ι/Φ σκάφος στη Σέριφο

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Τις βραδινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σερίφου για ένα ακυβέρνητο ιστιοφόρο (Ι/Φ) σκάφος λόγω μηχανικής βλάβης, στη θαλάσσια περιοχή του όρμου Καλό Αμπέλι Σερίφου.

Αμέσως στην περιοχή έσπευσαν ένα Περιπολικό Σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ) και το Αλιευτικό (Α/Κ) σκάφος «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑ» Ν. Σύρου 1257, τα οποία εντόπισαν το Ι/Φ με δέκα (10) αλλοδαπούς επιβαίνοντες (υπηκόους Πολωνίας). Το Ι/Φ σκάφος έδεσε με ασφάλεια στην προβλήτα του λιμένα Λιβαδίου με τη συνδρομή του Α/Κ σκάφους και τη συνοδεία του ΠΛΣ. Μια εκ των επιβατών αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο (Π.Π.Ι.) Σερίφου για την παροχή των πρώτων βοηθειών. Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ από τη Λιμενική Αρχή Σερίφου που διενεργεί την προανάκριση απαγορεύτηκε ο απόπλους του σκάφους μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κακοκαιρία: Πού καταγράφονται προβλήματα – Μηνύματα από το 112 σε Χίο και Σέριφο
  • Όμιλος Attica: Προσθέτει τη Σέριφο στη Γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο
  • Αδυναμία προσέγγισης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων σε Μήλο, Σίφνο και Σέριφο
  • Θαλάσσια διακομιδή από το λιμάνι της Σερίφου
  • Η Σέριφος στη διεθνή έκθεση πεζοπορικού τουρισμού Paris Rando 2026 (βίντεο)
  • Αναφορά του Μάρκου Καφούρου για την προστασία της παραλίας «Γάνεμα» στη Σέριφο