Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πτώση επιβάτιδας στη θάλασσα στη Μήλο

04 Ιουλίου 2025 18:53
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΜΗΛΟΣ
  • ΠΤΩΣΗ ΕΠΙΒΑΤΙΔΑΣ
Πτώση επιβάτιδας στη θάλασσα στη Μήλο

test2

test2

Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, κατά την διαδικασία κατάπλου του επιβατηγού – ταχυπλόου (Ε/Γ-Τ/Χ) πλοίου «SUPER JET 2» στον κεντρικό προβλήτα Αδάμαντα Μήλου,

μία 31χρονη αλλοδαπή επιβάτιδα (Αμερικανίδα υπήκοος), έπεσε από το κρηπίδωμα στη θάλασσα. Αμέσως από τον Πλοίαρχο του πλοίου απενεργοποιήθηκε η λειτουργία των μηχανών, ενώ στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και ο Γ’ Μηχανικός του Ε/Γ-Τ/Χ, έπεσαν στη θάλασσα και ανέσυραν τη γυναίκα. Σύμφωνα με δήλωσή της, η πτώση της οφείλεται σε δικό της παραπάτημα επί του κρηπιδώματος και δεν θεωρεί κάποιον υπεύθυνο. Η 31χρονη είναι καλά στην υγεία της και δεν επιθυμούσε την διακομιδή της στο Κέντρο Υγείας. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Μήλου.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Επίσκεψη ΕΛΝΑ στο Λιμεναρχείο Μήλου
  • Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη δημοσίευσε φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον Χρήστο Μάστορα στη Μήλο
  • Κατερίνα Μονογυιού: "Να διασφαλιστεί η διαφάνεια και ο σεβασμός στη φωνή της τοπικής κοινωνίας για τη γεωθερμία στη Μήλο"
  • Υδροπλάνα: Εκτός αδειών η Σαντορίνη και η Μήλος - Δεν υπάρχουν ακόμα εισιτήρια online στο σύστημα κρατήσεων (βίντεο)
  • Θάνατος ημεδαπού στη Μήλο
  • Μήλος: Απαγόρευση απόπλου ερευνητικού σκάφους