Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Οι Ολλανδοί προβάλλουν την αυθεντικότητα της Κιμώλου (βίντεο)

21 Ιουλίου 2025 22:07
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΟΛΛΑΝΔΟΙ
  • ΚΙΜΩΛΟΣ
Οι Ολλανδοί προβάλλουν την αυθεντικότητα της Κιμώλου (βίντεο)

test2

react2 2025

skandalis77

Όσοι αναζητούν ηρεμία και γαλήνη στις Κυκλάδες θα βρουν την Κίμωλο, ένα μικρό, αυθεντικό ελληνικό νησί όπου ο μαζικός τουρισμός δεν έχει ακόμη διεισδύσει, αναφέρει σε άρθρο του ο έγκριτος ολλανδικός ιστότοπος https://griekenland.net

Με αναφορές στο Χωριό, το Κάστρο, τις παραλίες, τις εκδηλώσεις, την συνιστά ανεπιφύλακτα και ως ένα εξαιρετικό νησί για περπάτημα.

Η καλύτερη εποχή για να ταξιδέψετε στην Κίμωλο, όπως αναφέρει το άρθρο, είναι η άνοιξη και το φθινόπωρο. «Ο Μάιος και ο Σεπτέμβριος είναι ιδιαίτερα ιδανικοί: οι θερμοκρασίες είναι ευχάριστες, η φύση είναι φρέσκια πράσινη και οι παραλίες είναι υπέροχα ήσυχες. Ακόμα και τον Ιούλιο και τον Αύγουστο η Κίμωλος παραμένει ένα ήσυχο νησί.

Τον Μάιο μπορείτε να απολαύσετε πολύχρωμα αγριολούλουδα και φρέσκο ​​καταπράσινο περιβάλλον. Είναι η ιδανική εποχή για να περπατήσετε στα ήσυχα μονοπάτια και να εξερευνήσετε το νησί χωρίς πλήθη. Επίσης, οι ταβέρνες και οι καφετέριες είναι ήδη ανοιχτές, αλλά το νησί εξακολουθεί να δίνει την αίσθηση αυθεντικότητας και χαλάρωσης.Τον Σεπτέμβριο η θάλασσα είναι στην πιο ζεστή της φάση, ιδανική για κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Επιπλέον, συχνά διοργανώνονται τοπικά φεστιβάλ και πολιτιστικές εκδηλώσεις, ώστε να μπορείτε να ζήσετε την πραγματική ζωή του νησιού».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συγκεκριμένη προβολή ταυτίζεται με τη γενικότερη στρατηγική του Δήμου Κιμώλου για ανάδειξη των εναλλακτικών δυνατοτήτων του νησιού στην εκτός βασικής αιχμής περίοδο.

πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης από την Κίμωλο διάλεξε Μαζώ! (βίντεο)
  • Αθλητικά Μονοπάτια: Αρχίζει το πρόγραμμα άσκησης των παιδιών σε Κάσο και Κίμωλο
  • Αθλητικά Μονοπάτια | Κάσος & Κίμωλος
  • Η Κίμωλος δείχνει να «κερδίζει πρώτη» το στοίχημα της επιμήκυνσης της σεζόν
  • Ίνα Ταράντου για «Ό,τι αξίζει»: «Στο ταξίδι μας στην Κίμωλο, έπεσε ο σκηνοθέτης μας και έσπασε το πόδι του» (βίντεο)
  • Η Έλενα Παπαρίζου «αγαπάει Κίμωλο»