Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έχει επισκεφθεί 90 νησιά του Αρχιπελάγους - Σαντορίνη και Πάρος άφησαν βαθύ στίγμα και καθόρισαν την ταξιδιωτική του περιπλάνηση (βίντεο)

11 Αυγούστου 2025 14:55
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΑΡΧΙΠΕΛΑΓΟΣ
  • ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
  • ΠΑΡΟΣ
Έχει επισκεφθεί 90 νησιά του Αρχιπελάγους - Σαντορίνη και Πάρος άφησαν βαθύ στίγμα και καθόρισαν την ταξιδιωτική του περιπλάνηση (βίντεο)

test2

test2

Μια ανάγκη που ακόμη δεν κατάλαβε πως γεννήθηκε περιγράφει ο Γιάννης Κυρκιμτζής, ο οποίος θεωρητικά έχει επισκεφθεί έως σήμερα ενενήντα από τα πλέον γνωστά νησιά του ελληνικού αρχιπελάγους.

Το πρώτο νησί που επισκέφτηκε το 1991 ήταν η Θάσος. Σαντορίνη και Πάρος ήταν από τα πρώτα νησιά που άφησαν βαθύ στίγμα και τα οποία καθόρισαν την ταξιδιωτική του περιπλάνηση. Στα χρόνια που ακολούθησαν έφτασε έως τις εσχατιές στον νότιο Αιγαίο, έως και την Γαύδο.
Όχι ιδιαίτερα στο Ιόνιο, γιατί όπως λέει εκεί τα νησιά είναι μεγάλα, εξαιρουμένων των Παξών και των μικρότερων Διαπόντιων Nησιών.

Μια βαλίτσα στο χέρι κάθε λίγο, σημαίνει και χρηματική άνεση. Ωστόσο, ο κ. Κυρκιμτζής, τονίζει ότι «όποιος φροντίζει από νωρίς μπορεί να κάνει οικονομικά ταξίδια, ακόμη και από την Θεσσαλονίκη που δεν έχει άμεση σύνδεση με ολόκληρη την νησιωτική χώρα. Το μυστικό είναι η έγκαιρη προετοιμασία και ο σωστός προγραμματισμός».
Μέσα από αυτά τα ταξίδια δημιουργήθηκαν φιλίες και δεσμοί με τους ανθρώπους των νησιών, που παραμένουν ισχυροί και είναι τα σημαντικότερα αναμνηστικά που κουβαλά, επιστρέφοντας στην βάση του.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος - ΕΟΔ Κυκλάδων: "Γιώργος Μπαρμπαρίγος: Χρειάστηκαν διαπραγματεύσεις για να εγκαταλείψουν το σκάφος τους" (Βίντεο)
  • Επιχείρηση «Κρουαζιέρα θα σε πάω» από την ΑΑΔΕ: Φοροδιαφυγή πολλαπλών επιπέδων σε ημερόπλοια της Σαντορίνης
  • Υπενθύμιση για τις προσβάσιμες παραλίες της Πάρου με τον μηχανισμό SeaAccess
  • H Πάρος ανάμεσα στα 25 καλύτερα νησιά του κόσμου για διακοπές το 2025 σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα «The Telegraph»
  • Συλλήψεις στην Πάρο
  • Selene Vedema 2025: Ετοιμάζεται η μεγαλύτερη «γιορτή» του σαντορινιού αμπελώνα