Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αμοργός: Διεθνές Φεστιβάλ Τουριστικών ταινιών - Συνέδριο για τον Τουρισμό και Πολιτισμό.

23 Σεπτεμβρίου 2021 10:44

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Αμοργού και ο Δήμος Αμοργού συνδιοργανώνουν το 12ο Φεστιβάλ Τουριστικών ταινιών μικρού μήκους Αμοργού από 4 – 9 Νοεμβρίου 2021, όπου συμμετέχουν και διαγωνίζονται ταινίες τουριστικού περιεχομένου από όλο τον κόσμο.

Έχει αναγνωριστεί διεθνώς και είναι επίσημο μέλος της Διεθνούς Ομοσπονδίας Τουριστικών Φεστιβάλ CIFFT που εδρεύει στη Βιέννη.

Η εκπροσώπηση της Αμοργού στο εξωτερικό μέσω του Φεστιβάλ και της CIFFT συμβάλλει στην παγκόσμια προβολή του νησιού μας, των Κυκλάδων και της Ελλάδας γενικότερα.

Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί το 17ο Συνέδριο για τον Πολιτισμό και τον Τουρισμό, ΥΠΕΡΙΑ 2021, με θέματα την υγεία, τη γαστρονομία, το περιβάλλον και τη διατήρηση και προστασία της Φυσικής και Πολιτιστικής μας κληρονομιάς. Θα γίνουν αναφορές στην Αμοργιανή και Μεσογειακή διατροφή, στις άρρηκτα συνδεδεμένες με τις καλλιέργειες ξηροληθιές, την υγεία και το ευ ζειν, με αναφορά στην επίδραση του κορωνοϊού στον τουρισμό.

Διεξάγονται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, του ΕΟΤ, του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και του Ιδρύματος Λασκαρίδη.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα