Πάρος – Nάουσα: H μαγευτική ερμηνεύτρια Μελίνα Ασλανίδου στο Deck Paros Festival για μια ξεχωριστή συναυλία!

26 Ιουλίου 2022 19:44

Αγαπήθηκε πολύ από τα πρώτα της μουσικά βήματα. Ερμήνευσε μεγάλες επιτυχίες προσωπικού ρεπερτορίου αλλά και αγαπημένα λαϊκά τραγούδια που άγγιξαν την καρδιά μας!

Πρόκειται για τη μαγευτική Μελίνα Ασλανίδου, την τραγουδίστρια με τη βελούδινη χροιά, την αισθαντική ερμηνεία και την δυναμική σκηνική παρουσία!

Ανανεωμένη, με θετική διάθεση και ενέργεια, θα παρουσιάσει στην Πάρο, πλαισιωμένη από μια ομάδα εξαίρετων μουσικών, στο πλαίσιο του Deck Paros Festival, μια ξεχωριστή συναυλία, που θα μας «ταξιδέψει» με τον δικό της μοναδικό, μαγικό τρόπο σε αγαπημένα ακούσματα!

DECK PAROS FESTIVA - «Ραντεβού με την Μελίνα» -  ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Την Δευτέρα 1η Αυγούστου λοιπόν, η αγαπημένη Μελίνα Ασλανίδου θα μοιραστεί μαζί μας μοναδικές ερμηνευτικές στιγμές στο Deck Bar Restaurant στη Νάουσα. Να είμαστε όλοι εκεί για μια μαγική βραδιά, για ένα «ταξίδι» σε συναισθήματα και μνήμες αγαπημένες που μόνο η Μελίνα μπορεί να μας χαρίσει! «Ραντεβού με τη Μελίνα» λοιπόν το βράδυ της 1ης Αυγούστου στη Νάουσα!

aslanidou poster 740px

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos