Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Νάξος – 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου: Δύο υπέροχες θεατρικές παραστάσεις που καταχειροκροτήθηκαν!

24 Σεπτεμβρίου 2021 17:28

Αγρίεψε ο καιρός στη Νάξο το βράδυ της Πέμπτης 23 Σεπτεμβρίου, αλλά η καιρική αντιξοότητα δεν εμπόδισε την παρουσίαση δύο εξαιρετικών θεατρικών παραστάσεων στο νησί, στο πλαίσιο της 32ης Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου.

Στον υπαίθριο χώρο ΚΕΓΕ, ο θίασος του Φιλολογικού Ομίλου Βροντάδου Χίου, απόλαυσε το απλόχερο χειροκρότημα του κοινού παρουσιάζοντας το εμβληματικό έργο του Κώστα Μουρσελά «Ω! τι κόσμος μπαμπά» το οποίο αποδόθηκε εξαιρετικά από τα μέλη της θεατρικής ομάδας.

Επίσης στο χώρο ΚΕΓΕ αντί για την αυλή της Σχολής Ουρσουλινών, παρουσιάστηκε η έξοχη παράσταση «Και με το νοίκι» του συγγραφέα Αντώνη Μπούμπα από τη Θεατρική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χρουσσών Σύρου.

Παρά τα τερτίπια του φθινοπωρινού καιρού, οι πολυπληθείς θεατές των δύο βραδινών παραστάσεων είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μαγευτική θεατρική βραδιά κάτω από τα αστέρια του ναξιώτικου ουρανού και να θαυμάσουν το υποκριτικό ταλέντο των ερασιτεχνών ηθοποιών από τη Χίο και τη Σύρο, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό πάνω στο θεατρικό σανίδι και καταχειροκροτήθηκαν.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων της Παρασκευής 24 Σεπτεμβρίου τροποποιείται ως εξής:

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα