Στο πλαίσιο αυτό, καλεί τους Πολιτιστικούς και Αθλητικούς Συλλόγους της Πάρου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων καθώς και τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, να δώσουν το «παρών» με τη συμμετοχή τους.
Η πρόταση είναι να ανοίξει το Τριώδιο στις 8/2/2026 με κέφι, χορό, ανεμελιά και ευφάνταστες δημιουργίες στο πνεύμα της Αποκριάς.
Τα Σχολεία και οι Σύλλογοι, εφόσον επιθυμούν, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν το δικό τους θέμα και να το παρουσιάσουν στη διαδρομή κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Παροικίας όπου και θα πραγματοποιηθεί η Καρναβαλική εκδήλωση που θα καταλήξει στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους.
Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα και κεράσματα για όλους καθώς και βράβευση της αστειότερης μεταμφίεσης.
Ο Δήμος μας καλεί όλους, μικρούς και μεγάλους, να ζήσουμε μαζί τη μαγεία της Αποκριάς, να χαρίσουμε χαμόγελα, θετική ενέργεια και χαρά, κάνοντας τις φετινές Απόκριες αξέχαστες.
Παρακαλεί Συλλόγους και Σχολεία, να απαντήσουν στο κάλεσμα μέχρι τις 15/12/2025, ώστε να συγκροτηθεί η οργανωτική επιτροπή και να αποφασίσει σχετικά με τον προγραμματισμό για την αρτιότερη προετοιμασία των δράσεων.



Newsroom