ΚΟΙΝΩΝΙΑ (6169)

Πώς κατανέμονται τα κρούσματα κορωνοϊού

Μετά από συνάντηση που έγινε στις 24 Νοεμβρίου 2020 στο Κοινοτικό Κατάστημα Μάρπησσας Δήμου Πάρου με εκπροσώπους της Κοινότητας Μάρπησσας, της Κ,Δ,Ε,Π,Α,Πάρου, του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας, της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Μάρπησσας, και του ΑΜΕΣ Μαρπησσαϊκός, συζητήθηκε το γεγονός ότι τα Χριστούγεννα που θα βιώσουμε φέτος θα είναι διαφορετικά από ότι έχουμε ζήσει μέχρι τώρα.

Την Παρασκευή 27/11/2020 από τις 09:00 έως τις 16:00, οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου, την Κοινότητα Πάρου, το Λιμεναρχείο Πάρου και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Παράρτημα Κυκλάδων)

Ο Έπαρχος της Π.Ε. Πάρου Κώστας Μπιζάς, ενημερώνει τους αλιείς της Πάρου και της Αντιπάρου ότι :

Σύμφωνα με την ΚΥΑ Αρ. ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ/74976/2999 (ΦΕΚ 3154/Β/31.07.2020) το ποσό που πρόκειται να αποδοθεί από τον επιμερισμό του ειδικού τέλους στους οικιακούς καταναλωτές, σε

Μάθηση ...στα τυφλά, μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί το τραγελαφικό αλαλούμ που συνεχίζεται με την τηλεκπαίδευση και τη σωρεία προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί σε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς.

Την Πέμπτη 26/11/2020 από τις 10:00 έως τις 14:00, οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Πάρου και την Κοινότητα Μάρπησσας, θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test), στο χώρο του Περιφερειακού Ιατρείου στη Μάρπησσα.

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του Λευτέρη Αλιφιέρη, ενός ανθρώπου που υπήρξε ακρογωνιαίος λίθος του ΑΜΕΣ Νηρέα.

Η απώλεια του συμπατριώτη μας, πρώην μέλους του Δημοτικού Συμβουλίου και τ. Προέδρου της Κοινότητας Νάουσας, Λευτέρη Αλιφιέρη προκαλεί βαθύτατη θλίψη στον κόσμο της Πάρου.

Το ταξίδι της ζωής του Φάνη Χριστοδούλου συναρπαστικό. Μια ζωή στα γήπεδα, μας χάρισε ανεπανάληπτες στιγμές ενθουσιασμού και εθνικής υπερηφάνειας που έμειναν αλησμόνητες στη μνήμη μας!

Σε συνέχεια του άρθρου του psts.gr που αναρτήθηκε στις 18/11/2020 και αφορούσε στην εξαίρεση των κατοίκων των Καμαρών από την έκπτωση που δικαιούνται - σύμφωνα με το νόμο - στο λογαριασμό του ρεύματός τους και άλλων

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων ευχαριστούν:

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos