ΚΟΙΝΩΝΙΑ (5727)

Λιακάδα τις προάλλες, ωραία μέρα για περίπατο με τα παιδιά. Που μερικές φορές δεν είναι ανθρώπινα παιδιά, αλλά φτερωτά! Ποιος είπε ότι μόνο εμείς οι άνθρωποι απολαμβάνουμε την βόλτα μας συν γυναιξί και τέκνοις;

Δύο θέματα που ανάρτησε πρόσφατα η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr, απέκτησαν προβολή και ανάδειξη σε πανελλαδικό επίπεδο καθώς προβλήθηκαν από τον τηλεοπτικό σταθμό Star Channel.

Την Κυριακή 31 Μαΐου 2020 και ώρα 11.00΄θα πραγματοποιηθεί στον παραλιακό δρόμο Παροικίας εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της εγκατάστασης των ανεμογεννητριών στο νησί μας.

 Υπενθυμίζεται στους δημότες και επισκέπτες της Παροικιάς ότι από 01/6/2020 ισχύει η πεζοδρόμηση του παραλιακού δρόμου «Γ. Πάριος» από το ύψος των ΚΤΕΛ έως το «Μπουνταράκι» και από ώρα 19.00 έως 07.00 της επομένης.

Από Παροικία προς Μαράθι- Κώστο- Λεύκες- Πρόδρομο- Μάρμαρα- Μάρπησσα- Πίσω Λιβάδι- Λογαρά-

Οι συνταξιούχοι βρισκόμαστε στο πλευρό των κατοίκων της Τήνου και των άλλων νησιών των Κυκλάδων, που αντιπαλεύουν την πολιτική που, αντί να εξασφαλίσει επαρκές και φθηνό ρεύμα για τη λαϊκή οικογένεια και τη μικρομεσαία επιχείρηση, στηρίζει τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων στην Ενέργεια, μεταφέρει τα οικονομικά βάρη στο λαό, καταστρέφει το περιβάλλον

Σε τροχιά επανεκκίνησης βρίσκονται τα έργα επισκευής – υποστύλωσης του κρηπιδώματος Αλιευτικού Καταφυγίου Καλελέ κοντά στο λιμάνι της Παροικίας.

Τελέστηκε την Τρίτη 26 Μαϊου, ημέρα της Αποδόσεως, δηλαδή της ολοκλήρωσης της εορτής του Πάσχα 39 ημέρες μετά την μεγάλη γιορτή, η Πανηγυρική Αναστάσιμη Λειτουργία στο Ι.Ν. της Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

«Πόρτα» έριξε ο Σύλλογος Φίλων Στήριξης του Κέντρου Υγείας Πάρου – Αντιπάρου, στην πρόθεση εταιρείας να δωρίσει 10.000 χειρουργικές μάσκες στο Κ.Υ. του νησιού.

Μια ευχάριστη «ταξιδιάρικη» έκπληξη περίμενε όσους έκαναν τη βόλτα τους στο λιμανάκι της Νάουσας, το απόγευμα της Κυριακής 24 Μαϊου.

Σήμερα 26 Μαΐου 2020, ενημερωθήκαμε για την απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος με Α.π. ΥΠΕΝ/ΔΙΠΑ/29714/1561/ 25.05.2020 σύμφωνα με την οποία εγκρίθηκε η τροποποίηση της 177360/18.12.14 σχετικά με την εγκατάσταση των αιολικών πάρκων στα νησιά Άνδρο, Νάξο, Πάρο και Τήνο.

Το Χριστός Ανέστη θα ακούσουν και θα λάβουν το Άγιο Φως οι πιστοί που θα προσέλθουν το βράδυ της Τρίτης 26 Μαϊου στον Ιερό Ναό της Παναγίας Εκατονταπυλιανής στην Παροικία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos