ΚΟΙΝΩΝΙΑ (5982)

Η είδηση που μόλις «έσκασε» έχει να κάνει με το δημοφιλές reality «ΒIG BROTHER» στη γερμανική του εκδοχή, τα γυρίσματα του οποίου ξεκινούν σε λίγες μέρες στην Πάρο!

Στα Παριανά μέσα διαβάζω κάποιες απόψεις ορισμένων που αντιπολιτεύονται με τρόπο που αδυνατώ να κατανοήσω. Παλεύω να αντιληφθώ τι θέλει να πει ο συντάκτης κάθε φορά.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, πραγματοποιήθηκαν  χθες και σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Καταστροφές άφησε στη δυτική Ελλάδα ο Μεσογειακός κυκλώνας Ιανός που τη νύχτα της Παρασκευής προς Σάββατο κινήθηκε ανατολικότερα με αποτέλεσμα να «περάσει» και από τις Κυκλάδες.

Σε ετοιμότητα έθεσε ο Δήμος Πάρου τις υπηρεσίες του για την έγκαιρη αντιμετώπιση των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται από σήμερα Παρασκευή 18/9 το απόγευμα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, με την εκδήλωση καταιγίδων και θυελλωδών ανέμων.

Βραδιά της 15ης Σεπτεμβρίου η χθεσινή. Μια βραδιά διαφορετική από τις άλλες! Μετά από έναν μήνα περιοριστικών μέτρων που τέθηκαν σε ισχύ από τις 14 Αυγούστου (κλειστά καταστήματα υγειονομικού

Στη δίνη ενός απίστευτου κυβερνητικού αλαλούμ βρέθηκαν η Πάρος και η Αντίπαρος τις τελευταίες μέρες. Και εξηγούμαστε:

Με απίστευτη ταχύτητα τρέχουν οι εξελίξεις που αφορούν στο Κέντρο Υγείας Πάρου.

Για μια ακόμη φορά ανάμεσα σε τόσες άλλες, Πρόεδρος του Κέντρου Υγείας Πάρου δηλώνει παραίτηση με την υγειονομική μονάδα του νησιού να μένει και πάλι ακέφαλη.

Την 15-09-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 56χρονος ημεδαπός ο οποίος εξέτρεφε σε οικόπεδο ιδιοκτησίας του, -11- οικόσιτα ζώα (κατσίκες) έχοντας περιορίσει με ακατάλληλο τρόπο (παστούρωμα) την κινητικότητά τους.

Ήταν 14 Αυγούστου 2020 όταν αιφνιδίως και λόγω αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου στα νησιά της Πάρου και Αντιπάρου, αποφασίστηκε από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας η επιβολή ειδικών περιοριστικών μέτρων για την αναχαίτιση της εξάπλωσης της νόσου covid – 19 στα ανωτέρω νησιά.

Σεπτέμβριος ο μήνας του τρυγητού και στην Πάρο του 1950 νεαρές κοπέλες και αγόρια την ώρα που χάραζε η μέρα έμπαιναν με χαρούμενες φωνές και τραγούδια στους αμπελώνες για να αδράξουν τη συγκομιδή της χρονιάς.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos