Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος, Φετινή Τουριστική Σεζόν: Πρώιμο Πάσχα και νέες επιχειρηματικές επενδύσεις την «άνοιξαν» ήδη

27 Φεβρουαρίου 2026 20:01
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
  • ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ
  • ΠΑΣΧΑ
Πάρος, Φετινή Τουριστική Σεζόν: Πρώιμο Πάσχα και νέες επιχειρηματικές επενδύσεις την «άνοιξαν» ήδη

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Η θερινή τουριστική περίοδος δεν είναι όσο μακριά τη φανταζόμαστε, ειδικά για το νησί της Πάρου.

Μπορεί ημερολογιακά να βρισκόμαστε στο τέλος του χειμώνα, ωστόσο αυτή τη χρονιά η αυλαία της σεζόν άνοιξε ήδη, καθώς η τουριστική επιχειρηματική δραστηριότητα βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη.
Μεγάλα deals με επιχειρήσεις να αλλάζουν «χέρια», νέες «γενναίες» επενδύσεις σε κάθε κλάδο - από την εστίαση έως τα ξενοδοχειακά καταλύματα – αλλά και φρεσκάρισμα με εργασίες και ανακαινίσεις από τους επαγγελματίες, είναι κάτι που συντελείται αυτό τον καιρό, με τον κόσμο του τουρισμού να ετοιμάζεται για την επερχόμενη σεζόν.
Η πρώιμη αυτή δραστηριότητα οφείλεται εν μέρει και στο φετινό Πάσχα στις 12 Απριλίου. Ο σχεδόν ένας μήνας που απομένει μέχρι τότε, είναι περίοδος προετοιμασίας ώστε το νησί να εξυπηρετήσει τους χιλιάδες επισκέπτες που θα φθάσουν για τις πασχαλινές τους διακοπές, μιας και η Πάρος αποτελεί δημοφιλή προορισμό του Πάσχα.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Ο νους σου ταξιδεύει στο νησί; Τα ταχύπλοα της SEAJETS ξεκίνησαν και σε ταξιδεύουν καθημερινά
  • Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού για παραβάσεις Κ.Ο.Κ. στην Πάρο
  • Πάρος: Θαλασσινές τοπικές και μεσογειακές γεύσεις σε ρομαντικό σκηνικό με μαγευτική θέα
  • Σύλληψη αλλοδαπού για επικίνδυνη σωματική βλάβη και οπλοχρησία στην Πάρο
  • Πάρος: Εντυπωσιακό show με Drones στο νυχτερινό ουρανό της Νάουσας μαγνήτισε τα βλέμματα! (Βίντεο)
  • Αεροδρόμιο Πάρου: Νέα παράταση έως το 2028 για το έργο των 33 εκατ. ευρώ