Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η ανομβρία φέρνει έντονη ανησυχία – Νοέμβριος και τα πηγάδια αδειάζουν!

08 Νοεμβρίου 2016 17:01
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Η ανομβρία φέρνει  έντονη ανησυχία – Νοέμβριος και τα πηγάδια αδειάζουν!

test2

test2

Συνεχίζεται η ανομβρία ευρύτερα στα νησιά των Κυκλάδων αλλά και στην Πάρο, όπου παρατηρείται το φαινόμενο Νοέμβριο μήνα, τα πηγάδια να αδειάζουν αντί να γεμίζουν νερό.


Όπως είναι γνωστό η συνεχής ανομβρία εδώ και οκτώ μήνες προκαλεί αλυσιδωτά προβλήματα όχι μόνο στις αγροτικές εργασίες και καλλιέργειες αλλά και στον υδροφόρο ορίζοντα καθώς η αποταμίευση νερού ουσιαστικά δεν υφίσταται.
Σύμφωνα με τα στοιχεία του μετεωρολογικού σταθμού Πάρου Ιδιοκτησίας Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τα ποσοστά βροχής που καταγράφηκαν για το μήνα Οκτώβριο ήταν μόλις 3,6 χιλιοστά.
Ενώ για τον μήνα Νοέμβριο μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί 6,6 χιλιοστά βροχής.

Τα συνολικά χιλιοστά του Φθινοπώρου μέχρι τις 8 Νοεμβρίου 2016 είναι 10,20 χιλιοστά.
Τα συνολικά χιλιοστά βροχής για το μήνα Οκτώβριο και Νοέμβριο του 2015 που καταγράφηκαν ήταν 62,60 χιλιοστά.

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet