Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΥΑ Πάρου

30 Ιουνίου 2017 15:12

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 και ώρα 10:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Θέμα1ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2017.
Θέμα2ο: Καθορισμός ποσού για τη χορήγηση ειδών ένδυσης ατομικής προστασίας στο προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Π., σύμφωνα με την Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.
Θέμα3ο: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια υλικών ύδρευσης-αποχέτευσης».
Θέμα4ο: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια σωλήνων ύδρευσης-αποχέτευσης».
Θέμα5ο: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια νιτρικής αμμωνίας».
Θέμα6ο: Ορισμός επιτροπής για την καταστροφή-εκποίηση άχρηστου υλικού.
Θέμα7ο: Λήψη απόφασης σχετικά με την μη ανανέωση και την εκκένωση του χώρου που χρησιμοποιείται για την κάλυψη των αποθηκευτικών αναγκών της Επιχείρησης στο Δ.Δ. Νάουσας.
Θέμα8ο: Εξέταση αιτήματος Κέντρου Κοινότητας Δήμου Πάρου σχετικά με την ένταξη ενημερωτικού φυλλαδίου στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Υ.Α.Π.
Θέμα9ο: Έγκριση γνωμοδότησης-εισήγησης νομικού συμβούλου σχετικά με την υπ’ αριθμ. 33/2017 απόφαση του Ειρηνοδικείου Πάρου.
Θέμα10ο: Εξέταση αίτησης κ. Τριβυζά Εργίνας.
Θέμα11ο: Αιτήσεις συνδρομητών.
Θέμα12ο: Επιβολή προστίμων για παράνομες συνδέσεις.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr