Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Με… φόρα μπήκε ο Μαϊος αυξάνοντας τις τουριστικές ροές στην Πάρο!

12 Μαϊος 2019 18:22

Δεν πρόλαβε να περάσει το Πάσχα και να ολοκληρωθεί η έλευση του τουριστικού κύματος της πασχαλινής περιόδου και μπήκε ο Μαϊος.

Κι ενώ οι περισσότεροι περίμεναν την επιστροφή στη συνήθη τουριστική κανονικότητα της εποχής, διαφορετικά είναι τα μηνύματα που διαφαίνονται καθώς βρισκόμαστε μόνο, στην αρχή του δεύτερου δεκαημέρου του μήνα.

Αυξημένες είναι αυτή την εποχή, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες μας, οι επιβατικές αφίξεις στο λιμάνι της Πάρου σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Οι «οιωνοί» είναι αρκούντως ενθαρρυντικοί και προϊδεάζουν ασφαλώς για το μέγεθος των τουριστικών ροών προς την Πάρο κατά τη θερινή σεζόν που έρχεται, καθώς τις περισσότερες φορές μετά από μια καλή τουριστικά ανοιξιάτικη περίοδο, ακολουθεί ένα ακόμη καλύτερο καλοκαίρι!


Αισιόδοξα είναι λοιπόν τα μαγιάτικα προμηνύματα! Μένει μόνο το ανοδικό ρεύμα επισκεπτών που παρατηρείται στην Πάρο λίγο πριν το τέλος της άνοιξης, να μεγεθυνθεί έτι περαιτέρω και να ακολουθήσει την αυξητική πορεία της κίνησης που παρατηρείται στο νησί τα τελευταία χρόνια μέσα στο καλοκαίρι.

 

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr