Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Συνεδρίαση Δ.Σ ΔΕΥΑ Πάρου την Τετάρτη 05 Ιουνίου

31 Μαϊος 2019 14:58

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 4 του Ν. 1069/80 «Περί λειτουργίας Διοικητικού Συμβουλίου, απαρτία και λήψη αποφάσεων» Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης Αποχέτευσης όπως αυτός τροποποιήθηκε από τους Ν. 2307/95, 2503/97 και 2647/98, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 05 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019 και ώρα 11:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Δ.Ε.Υ.Α.Π., στον επαρχιακό δρόμο Παροικιάς – Καμαρών, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.



Θέμα1ο: Έγκριση πρακτικών του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών με τίτλο: «Λειτουργία και συντήρηση υφιστάμενου συγκροτήματος μονάδων αφαλάτωσης συνολικής παραγωγής 2.500 κ.μ./ ημέρα και προμήθεια νέων μεμβρανών για την αφαλάτωση Παροικιάς».

Θέμα2ο: Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια μεμβρανών αφαλάτωσης».

Θέμα3ο : Έγκριση πρακτικού διαγωνισμού για την «Προμήθεια εξοπλισμού αυτοματισμού και τηλεμετρίας για τη διασύνδεση τεσσάρων αντλιοστασίων στο σύστημα Τηλεελέγχου-Τηλεχειρισμού της Δ.Ε.Υ.Α. Πάρου».

Θέμα4ο: Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για τη «Συντήρηση συστήματος τηλεελέγχου-τηλεχειρισμού δικτύων ύδρευσης-αποχέτευσης Δ.Ε.Υ.Α.Π.».

Θέμα5ο:Έγκριση μελέτης και όρων διακήρυξης για τον «Καθαρισμό αποχετευτικού δικτύου, αντλιοστασίων λυμάτων και Ε.Ε.Λ.».

Θέμα6ο: Έγκριση συμμετοχής στην πρόταση ΥΔΩΡ που θα υποβληθεί στο Β’ Κύκλο της Ενιαίας Δράσης Κρατικών Ενισχύσεων Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης & Καινοτομίας «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ»
.
Θέμα7ο: Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019.

Θέμα8ο: Εξέταση προσφοράς της Eurobank για την παροχή τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών.

Θέμα9ο: Προσφορά θέσεων μαθητείας για το σχολικό έτος 2019-2020 σε σπουδαστές των δομών Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Θέμα10ο: Αξιολόγηση αίτησης για τη σύναψη σύμβασης με Ιατρό Εργασίας.

Θέμα11ο: Εξέταση αιτήματος εργαζομένου Δ.Ε.Υ.Α.Π. για τη χορήγηση άδειας άνευ αποδοχών.

Θέμα12ο: Εξέταση αιτήματος εργαζομένου Δ.Ε.Υ.Α.Π. για τη χορήγηση άδειας άνευ αποδοχών.

Θέμα13ο: Προμήθεια δύο νέων συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας για τη λειτουργία της επιφυλακής.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Π.

Πούλιος Γεώργιος

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr