Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Τις πήρε στο κατόπι σκύλος - δεινός κολυμβητής! Κυνηγητό στη θάλασσα της Νάουσας…

18 Ιουνίου 2019 16:04
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πάρος: Τις πήρε στο κατόπι σκύλος - δεινός κολυμβητής! Κυνηγητό στη θάλασσα της Νάουσας…

test2

test2

Με ένα ευτράπελο θέαμα ήρθαν αντιμέτωποι όσοι περιδιάβαιναν την περιοχή κοντά στο γεφυράκι της Νάουσας το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου.


«Θαμώνες» της περιοχής είναι ως γνωστόν πάπιες, σήμα κατατεθέν του νερού κάτω από το ναουσαίικο γεφυράκι. Έχουν τη συνήθεια να «βολτάρουν» μέχρι τη θάλασσα αποτελώντας ατραξιόν για περαστικούς, ντόπιους και τουρίστες.
Τι μπορεί όμως να συμβεί όταν στη συνηθισμένη βραδινή βόλτα τους παρεισφρήσει ένας σκύλος; Το είδαμε κι αυτό…

Όταν το συμπαθές τετράποδο πήρε στο κατόπι τα όμορφα πτηνά, εκείνα άρχισαν να τρέχουν αλλοπαρμένα…

Έκαναν ταχύτατες χαμηλές πτήσεις πάνω από το νερό προκειμένου να του ξεφύγουν και όσο ο σκύλος έμπαινε βαθύτερα μες τη θάλασσα κολυμπώντας επιδέξια για να τις φτάσει, τόσο εκείνες έσπευδαν να απομακρυνθούν από κοντά του! Το ιδιότυπο παιχνίδι κράτησε αρκετή ώρα με τους περαστικούς να κάνουν χάζι το θέαμα!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet