Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λ.Σ,Πάρου: Χρηματοδότηση μέσων ενημέρωσης

06 Ιουλίου 2020 12:58
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Λ.Σ,Πάρου: Χρηματοδότηση μέσων ενημέρωσης

test2

test2

Με πρόσφατη απόφαση της η πλειοψηφία του ΔΣ του Συνδέσμου Διαχείρισης Απορριμμάτων Πάρου- Αντιπάρου (ΣΥΔΙΣΑΠΑ), αποφάσισε τη χρηματοδότηση μέσων ενημέρωσης, με και χωρίς


εισαγωγικά, για την προώθηση της ανακύκλωσης στη Πάρο και την Αντίπαρο. Το θέμα «ανακύκλωση» είναι ένα άλλο τεράστιο ζήτημα για το νησί μας και έχει αποδειχθεί από το παρελθόν ότι δεν αρκούν αποσπασματικά επικοινωνιακά «πυροτεχνήματα», αλλά χρειάζεται επιμονή, υπομονή και προπάντων μια Δημοτική Αρχή που να πείθει τους δημότες με τις πράξεις της και τη πολιτική της και όχι το σημερινό «μπάχαλο» στο τομέα της καθημερινότητας.

‘Όπως και να έχει από τη χρηματοδότηση αυτή, με το αστείο επιχείρημα ότι δεν έφταναν τα χρήματα, εξαιρέθηκαν τα τοπικά μέσα «Φωνή της Πάρου» και «Φιλελεύθερος». Ο πραγματικός λόγος βέβαια είναι γνωστός, «διότι δεν συνεμορφώθησανπρος τας υποδείξεις», δηλαδή δεν στηρίζουν όπως οι δημοτικοί μας άρχοντες θα επιθυμούσαν το «έργο» τους. Παρόλα αυτά υπήρχαν χρήματα για τη χρηματοδότηση μέσου (;) εκτός Πάρου!!!

Αν δεν παίρνουν μαθήματα από τη κυβέρνηση που πρόσφατα «μοίρασε» σε ΜΜΕ με αδιαφάνεια 20 εκ. για την καμπάνια «μένουμε ασφαλείς», οφείλουν να να ενημερώσουν τον παριανό λαό για το πώς διαθέτουν τα χρήματα τουκαι να ακυρώσουν άμεσα την προσβλητική τους απόφαση .

Πάρος 4-7-20

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet