Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Τους άρεσε και ξεκινούν πάλι γυρίσματα! Από… Reality σε Reality με φόντο τις ομορφιές του νησιού…

27 Απριλίου 2021 19:09

Φαίνεται πως οι άνθρωποι της παραγωγής του γερμανικού reality show «Are You The One?» που γυρίστηκε τον περασμένο Οκτώβριο στην Πάρο, έμειναν ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα και γι΄αυτό είπαν να το επαναλάβουν!

Με άλλο concept αυτή τη φορά, αλλά και πάλι το τηλεοπτικό προϊόν τους θα είναι reality show. To νέο λοιπόν παιχνίδι τύπου Μεγάλου Αδερφού με κάμερες παντού στο σπίτι συμβίωσης των παικτών αλλά και εξωτερικά γυρίσματα σε παραλίες και όμορφα σημεία της Πάρου, ξεκινά γυρίσματα μετά το Πάσχα!

Ομάδα της παραγωγής έχει φθάσει ήδη στο νησί και μεταφέρει εξοπλισμό στη χλιδάτη, υπερπολυτελή βίλα με το εξωτικό ντεκόρ, που βρίσκεται σε ειδυλλιακή τοποθεσία της νοτιοδυτικής Πάρου και η οποία έγινε το «σπίτι» του reality για τους παίκτες του «Are You the One?» του Οκτωβρίου και προβλήθηκε στις αρχές του 2021 στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι RTL.

Αλλά η δραστήρια όσον αφορά στην παραγωγή reality shows εταιρεία, που απ΄ότι φαίνεται έχει αποκτήσει δεσμούς με την Πάρο, δεν σταματά εδώ! Έχει στα «σκαριά» και ένα ακόμα παιχνίδι reality με Ολλανδούς παίκτες αυτή τη φορά, που και πάλι θα γυριστεί στην Πάρο!

Αυτή την εποχή οι υπεύθυνοι της ολλανδικής «εκδοχής», αναζητούν βίλα γυρισμάτων στην ανατολική Πάρο ενώ δεν αποκλείεται να καταλήξουν και στην βίλα που έχει ήδη γυριστεί το «Are You the One?» αλλά και το τωρινό show, τα γυρίσματα του οποίου τοποθετούνται χρονικά για μετά το Πάσχα.

Ευχάριστη είναι αυτή η εξέλιξη για το σκοπό της προβολής του νησιού στο κοινό της Ευρώπης, καθώς σκηνές από γραφικά τοπία, παραλίες και άλλες ομορφιές, θα «ταξιδέψουν» την Πάρο στο εξωτερικό προωθώντας την εικόνα της για τουριστικούς λόγους.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr