Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Ολοκληρώνεται το έργο αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Παροικία

23 Δεκεμβρίου 2021 23:11
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Πάρος: Ολοκληρώνεται το έργο αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσε η κακοκαιρία στην Παροικία

test2

test2

Ήταν περίπου ένα μήνα πριν όταν σφοδροί νοτιάδες εντάσεως 9 μποφόρ «σάρωσαν» την Πάρο προκαλώντας ζημιές σε διάφορα σημεία του νησιού, κυρίως σε παράκτιες περιοχές.

Στην παραλία Λιβάδια στην Παροικία, η δύναμη των σφοδρών κυμάτων που ξεβράζονταν με μανία στη στεριά, είχαν ως αποτέλεσμα να γκρεμιστεί σε αρκετά σημείο το τοιχίο που χωρίζει τη θάλασσα από τον πολυσύχναστο δρόμο, ενώ επίσης ζημιές υπέστη και το πλακόστρωτο πεζοδρόμιο.

Την παρούσα περίοδο πραγματοποιούνται στο σημείο τεχνικές εργασίες αποκατάστασης των ανωτέρω ζημιών οι οποίες βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης.

Για ευνόητους λόγους ασφαλούς διέλευσης πεζών και οχημάτων μέσα στις χειμερινές καιρικές συνθήκες, μιας και ο δρόμος των Λιβαδιών δίπλα στη θάλασσα εξακολουθεί να είναι μεγάλης κίνησης, το έργο αποκατάστασης αναμένεται πολύ σύντομα να ολοκληρωθεί.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Βόλεϊ: Στην αφετηρία τα πρωταθλήματα της Τ.Ε. Κυκλάδων - Πρεμιέρα για Νηρέα και Α.Ο.Π.
  • Κυκλάδες, Πάρος: Με «μικρό καλοκαιράκι» θα γιορταστεί η 28η Οκτωβρίου στα νησιά – Το πρόγραμμα εορτασμού
  • Α' Ε.Π.Σ.Κ.: Νηρέας-Πανσιφναϊκός και Α.Ο. Πάρου-Μαρπησσαϊκός στο μενού του β' ομίλου
  • Πάρος: Έτσι αποχαιρέτησε το πλοίο SUPERRUNER JET το νησί – Εντυπωσιακές «πιρουέτες» και σφυρίγματα! (Βίντεο)
  • Πρόσκληση της δημοτικής επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση
  • Πάρος – Νέο Λιμάνι: Aυτή είναι η θέση ναυτιλιακού πράκτορα – επαγγελματία του τουρισμού σχετικά με το Master Plan (Bίντεο)