Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επιδοτούμενο ρεζερβουάρ Ι.Χ. «αντίδοτο» στην ακρίβεια της βενζίνης – Μεγαλύτερη η επιδότηση στα νησιά

16 Μαρτίου 2022 21:20
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Επιδοτούμενο ρεζερβουάρ Ι.Χ. «αντίδοτο» στην ακρίβεια της βενζίνης – Μεγαλύτερη η επιδότηση στα νησιά

test2

test2

Με εισοδηματικά κριτήρια θα γίνεται εφεξής η επιδότηση στα καύσιμα των πολιτών, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε το απόγευμα της Τετάρτης 16 Μαρτίου ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το ποσό επιδότησης θα χρεώνεται στο ψηφιακό πορτοφόλι των δικαιούχων στα πρότυπα του freedom pass.

H διαδικασία θα είναι απλή και η προπληρωμένη κάρτα θα περιέχει ένα ποσό με βάση τη φορολογική δήλωση του δικαιούχου και την κατοχή αυτοκινήτου.

Το ποσό τώρα επιδότησης θα είναι 15 – 20 λεπτά ανά λίτρο και το ανώτατο όριο θα είναι 180 λίτρα το τρίμηνο. Ειδικά για τα νησιά, το ποσό της επιδότησης προβλέπεται να είναι μεγαλύτερο.

Οι πολίτες θα μπαίνουν σε ηλεκτρονική πλατφόρμα, θα δηλώνουν τα στοιχεία του Ι.Χ τα οποία θα διασταυρώνονται με τα στοιχεία τους. Αν εμπίπτουν στην κατηγορία της επιδότησης, το ποσό θα πιστώνεται στο λογαριασμό τους ή θα χορηγείται με προπληρωμένη κάρτα. Το ποσό που θα περιέχει η κάρτα θα μπορεί να εξαργυρώνεται σε πρατήριο υγρών καυσίμων ή σε άλλα καταστήματα.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Her – Cultivated Beauty: Ένας νέος προορισμός ομορφιάς στη Νάουσα Πάρου
  • Πρόσκληση της Δημοτικής επιτροπής του Δήμου Πάρου σε τακτική συνεδρίαση.
  • Θανάσης Μαρινόπουλος: Τι θέλει ο Άνθρωπος...
  • Σε απεργία οι επιχειρηματίες της εστίασης στην Πάρο - «Ο χώρος δεν είναι αδειοδοτημένος» (βίντεο)
  • Παράταση της προσωρινής λειτουργίας του ΚΕΠ Παροικίας στο Δημαρχείο Πάρου
  • Σύλληψη αλλοδαπού για παράβαση Κ.Ο.Κ. στην Πάρο