Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Οι αφίξεις Μαΐου ξεπέρασαν ακόμα και το «εκρηκτικό» τουριστικά 2019! – Δυναμικά μπήκε η σεζόν στο νησί…

31 Μαϊος 2022 19:25
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Πάρος: Οι αφίξεις Μαΐου ξεπέρασαν ακόμα και το «εκρηκτικό» τουριστικά 2019! – Δυναμικά μπήκε η σεζόν στο νησί…

test2

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Τα χαμόγελα περισσεύουν στην Πάρο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, η έλευση της φετινής τουριστικής σεζόν έγινε κάτι παραπάνω από δυναμικά!

Στο νησί υπάρχει τουριστική κίνηση, τα μαγαζιά έχουν ανοίξει, ο κόσμος κυκλοφορεί, οι παραλίες γεμίζουν, ωστόσο η αίσθηση αυτή όταν επιβεβαιώνεται από αριθμητικά στοιχεία μετουσιώνεται σε απρόσμενη αισιοδοξία! 4% – 6% είναι σύμφωνα με πληροφορίες η αύξηση στις αφίξεις με πλοίο το Μάιο του 2022 σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα του 2019!

Κατά πληροφορίες λοιπόν και ενώ ο Μάιος δεν έχει ακόμα φύγει, οι ακτοπλοϊκές αφίξεις του μήνα είναι περισσότερες από το «εκρηκτικό» 2019, χρονιά κατά την οποία η κίνηση στην Πάρο χτύπησε «κόκκινο» καθώς το νησί δέχτηκε το μεγαλύτερο τουριστικό ρεύμα σε σύγκριση με πολλά προηγούμενα έτη.

Σχεδόν ανέλπιστη φαντάζει η μέχρι στιγμής φετινή εικόνα. Ενώ η πανδημία είναι ακόμα παρούσα στη ζωή μας, ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι επιπτώσεις του μαίνονται και οι οικονομικές δυσκολίες εξαιτίας της αύξησης του κόστους ζωής και της ενέργειας συνεχίζονται, τα νέα για τον τουρισμό όσον αφορά πάντα στο νησί είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά και ίσως αν όλα πάνε καλά, αποτελούν προοίμιο για μια αποδοτικότατη τουριστική χρονιά, καλύτερη από το τουριστικό έτος – ορόσημο 2019.

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Σύλληψη ημεδαπού για πρόσληψη & απασχόληση μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο
  • Αεροδιακομιδές ασθενών από Σαντορίνη και Πάρο
  • Με εξαιρετική επιτυχία τα εγκαίνια της έκθεσης «Αναμνήσεις από το Αιγαίο» του Robert McCabe στην Πάρο, παρουσία του ίδιου του φωτογράφου
  • Πάρος: Παράσταση παραδοσιακών χορών από παιδιά Λυκείου έκλεψε τις εντυπώσεις (Βίντεο)
  • 1986-2026, 40 χρόνια Θεατρική Ομάδα Νάουσας Πάρου
  • Πάρος. Ι.Ν. Παναγίας Εκατονταπυλιανής: ΣΤ΄ Κατανυκτικός Εσπερινός και ομιλία του Καθηγούμενου της Ι.Μ. Λογγοβάρδας