Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κορωνοϊός: 48 κρούσματα στην Πάρο - 260 συνολικά στις Κυκλάδες

10 Ιουλίου 2022 16:09
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Κορωνοϊός: 48 κρούσματα στην Πάρο - 260 συνολικά στις Κυκλάδες

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 13.306. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.843.142 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 48.5% άνδρες. Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 2.743 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 205.642(5.1% του συνολικού αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).

Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 28, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 30.476 θάνατοι. Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 103 (66.0% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 73 έτη. To 91.3% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 37 (35.92%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 66 (64.08%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.742 ασθενείς. Οι εισαγωγές νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 337 (ημερήσια μεταβολή -7.67%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 321 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 37 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 80 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).

 
 
 
Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος: 48ωρη απεργία των Ραδιοταξί του νησιού
  • Η ανάρτηση του κ. Κωβαίου για τον Προϋπολογισμό 2026, είναι επικοινωνιακό τέχνασμα - όχι πραγματικότητα
  • Μάρκος Κωβαίος: Σε οικονομικό black out ο Δήμος Πάρου
  • Η συμπερίληψη στο επίκεντρο – Μεγάλη συμμετοχή στην εκδήλωση με το ΚΕΔΑΣΥ Νάξου
  • H Πάρος οργανώνει την εξόρμησή της στις αγορές του εξωτερικού – Προβολή σε διεθνή μέσα ενημέρωσης
  • Εντυπωσιακή εμφάνιση του Παριανού Good Job Nicky στον τελικό του Sing for Greece για τη Eurovision! – Τα έδωσε όλα πάνω στη σκηνή (Βίντεο)