Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: To καλοκαίρι δεν τελείωσε στην Πάρο! – Συνεχίζονται οι αφίξεις τουριστών….

30 Αυγούστου 2022 22:58
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Πάρος: To καλοκαίρι δεν τελείωσε στην Πάρο! – Συνεχίζονται οι αφίξεις τουριστών….

test2

test2

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τον Σεπτέμβριο, τον μήνα που παραδοσιακά για τους περισσότερους τελειώνουν οι διακοπές, κι όμως η κίνηση στην Πάρο «δηλώνει» ότι το καλοκαίρι και οι διακοπές δεν τελείωσαν ακόμα!

Η κίνηση στο λιμάνι αλλά και στους οικισμούς του νησιού, μέρα και βράδυ, αλλά πολύ περισσότερο οι νέες αφίξεις τουριστών που παρατηρούνται, αποτελούν ευοίωνες ενδείξεις ότι και ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας μήνας αυξημένης τουριστικής κίνησης στο νησί.

Πολλοί φυσικά φεύγουν, αλλά αρκετοί είναι κι εκείνοι που φθάνουν στην Πάρο τις τελευταίες μέρες, γεγονός που προεικάζει ότι το αποδοτικό από πλευράς τουριστικής κίνησης καλοκαίρι, θα ακολουθήσει, τηρουμένων των αναλογιών, ένα καλό φθινόπωρο!

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος: Συνεδρίαση Κοινότητας Κώστου
  • Πάρος: Για πρώτη φορά αγώνας wingfoil στην Ελλάδα από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στη Χρυσή Ακτή (βίντεο)
  • Θαλάσσιες διακομιδές από Κέα, Νάξο και Πάρο
  • Πάρος: Εγκατάσταση φωτεινής σηματοδότησης στην διασταύρωση πρώην Γκίκα στην Παροικία (Βίντεο)
  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Έγκριση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου στην περιοχή των Κολυμπηθρών (Bίντεο)
  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης για το φλέγον ζήτημα της καθαριότητας στο νησί (Bίντεο)