Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Ήπια μέχρι στιγμής η Denise στο νησί – Καλοδεχούμενη φθινοπωρινή βροχόπτωση χωρίς δυσάρεστες «εκπλήξεις» (Βίντεο)

23 Νοεμβρίου 2022 14:50
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Πάρος: Ήπια μέχρι στιγμής η Denise στο νησί – Καλοδεχούμενη φθινοπωρινή βροχόπτωση χωρίς δυσάρεστες «εκπλήξεις» (Βίντεο)

test2

test2

Το «πρόσωπο» της κακοκαιρίας Denise μέχρι τουλάχιστον το μεσημέρι της Τετάρτης 23 Νοεμβρίου στην Πάρο, χαρακτηριζόταν από καιρική ηπιότητα.

Το βαρομετρικό χαμηλό που κινήθηκε από την Ιταλία ανατολικότερα προς τη χώρα μας επηρεάζοντας και τις Κυκλάδες, έφερε στην Πάρο βροχόπτωση παρατεταμένη και ποτιστική, χωρίς ραγδαιότητα και ένταση.

Στο νησί άρχισε να βρέχει από τα ξημερώματα της Τετάρτης, το φαινόμενο βρίσκεται αυτήν την ώρα σε εξέλιξη και σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προγνώσεις θα εξασθενήσει από τα μεσάνυχτα.

Σημειώνεται ότι στο διάστημα 1 – 23 Νοεμβρίου 2022 ο υετός που καταγράφηκε στην Πάρο ήταν 60,4 χιλιοστά, καταδεικνύοντας ότι ο Νοέμβριος – κι όχι ο Οκτώβριος - ήταν ουσιαστικά ο πρώτος «βροχάρης» μήνας για το νησί, μιας και για την περίοδο Οκτωβρίου – 23 Νοεμβρίου ο υετός που καταγράφηκε ήταν συνολικά 61,2 χιλιοστά!

{https://www.youtube.com/watch?v=Jn8aUewMw5I}

Δείτε την πορεία της κακοκαιρίας εδώ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Α’ Ε.Π.Σ.Κ.: Νίκη με ανατροπή για τον Νηρέα, στο ντέρμπι με τον Μαρπησσαϊκό
  • Πάρος: Δωρεάν ξενάγηση στον Παραδοσιακό Οικισμό Παροικιάς με διπλωματούχο ξεναγό
  • Α’ Ε.Π.Σ.Κ.: Στα... χαρτιά το «τρίποντο» ο Α.Ο. Πάρου απέναντι στην Κύθνο
  • Θαλάσσιες διακομιδές από Πάρο και Νάξο
  • Τραυματισμός επιβάτιδας Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Πάρο
  • Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Πάρο