Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος – Παροικία: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Περιφερειακό και στην παραλιακή οδό – Ασφαλής και ομαλή η διέλευση οχημάτων (Βίντεο)

01 Δεκεμβρίου 2022 20:34
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Πάρος – Παροικία: Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στον Περιφερειακό και στην παραλιακή οδό – Ασφαλής και ομαλή η διέλευση οχημάτων (Βίντεο)

test2

react2 2025

Σε λιγότερο χρόνο από όσο είχε αρχικά προγραμματιστεί, ολοκληρώθηκαν και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Περιφερειακή οδό Παροικίας.

Συνολικά παραδόθηκαν στην κυκλοφορία, υπό ασφαλείς και ομαλές πλέον συνθήκες για τα διερχόμενα οχήματα, 3,8 χιλιόμετρα ασφαλτοστωμένου δρόμου.

Τα 2,8 χιλιόμετρα εκτείνονται από την περιοχή του Παρασπόρου μέχρι την Παροικία, ενώ το 1 χιλιόμετρο αφορά στην περιοχή της Αγίας Φωτεινής στην Παροικία που βρίσκεται στο δρόμο προς Νάουσα.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες, έγινε επίσης ασφαλτόστρωση σε ένα τμήμα της παραλιακής οδού Παροικίας. Με τις εργασίες στο συγκεκριμένο τμήμα, παραδίδεται στην κυκλοφορία ασφαλτοστρωμένη πλέον ολόκληρη η παραλιακή οδός.

{https://www.youtube.com/watch?v=L-YuSgPdUpk}

{https://www.youtube.com/watch?v=VCauSqIE92M}

odiko diktyo paroikia 22

odiko diktyo paroikia 23

odiko diktyo paroikia 24

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κυκλάδες, Πάρος: Καιρική αστάθεια με βροχοπτώσεις τις επόμενες μέρες
  • Πάρος: 3ο εργαστήρι ξερολιθιάς
  • Α' Ε.Π.Σ.Κ.: Πρώτη ήττα για τον Νηρέα με 3-0 από την ποιοτική ομάδα του Παμμηλιακού
  • Α' Ε.Π.Σ.Κ.: Προηγήθηκε, αλλά γνώρισε νέα ήττα ο Μαρπησσαϊκός με 1-2 από τον Πανσιφναϊκό
  • Πάρος: Έργα της εικαστικού Νατάσας Μπιζά εκτίθενται σε έκθεση της Εθνικής Πινακοθήκης
  • Πάρος, Κυκλάδες, ΕΛΤΑ: Αναστολή απόφασης – Σε λειτουργία τα Ταχυδρομεία των Κυκλάδων, μεταξύ αυτών της Νάουσας και της Αντιπάρου