Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Κυκλάδες – Πάρος: «Έρχεται» καιρική μεταβολή – Χειμερινό «ιντερμέδιο» μέσα στον πρώτο ανοιξιάτικο μήνα

14 Μαρτίου 2023 21:57

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τις προσεχείς ημέρες στις Κυκλάδες και από την Μαρτιάτικη άνοιξη θα… θυμηθούμε και πάλι τον χειμώνα!

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής μετεωρολογικά προγνωστικά στοιχεία, από το μεσημέρι της Τετάρτης 15 Μαρτίου μέχρι και το Σάββατο 18/3, ο καιρός στα νησιά των Κυκλάδων θα είναι κατά διαστήματα βροχερός. Τα εντονότερα φαινόμενα βροχόπτωσης που πιθανώς θα περιλαμβάνουν κατά τόπους καταιγίδες, θα σημειωθούν από το μεσημέρι της Πέμπτης 16/3 έως το μεσημέρι της Παρασκευής 17/3.

Οι άνεμοι από την Τετάρτη το βράδυ θα ενισχυθούν και θα πνέουν από νοτιοδυτικές διευθύνσεις, κυρίως στις Κεντρικές Κυκλάδες, με ένταση έως 7 μποφόρ.

Ωστόσο, από το βράδυ της Πέμπτης 16/3, θα στραφούν σε βόρειους – βορειοδυτικούς και στις Δυτικές κυρίως Κυκλάδες θα φθάνουν σε ένταση τα 8 – 9 μποφόρ.

Από το μεσημέρι της Παρασκευής 17 Μαρτίου, χειμωνιάτικος καιρός θα επικρατήσει στα νησιά καθώς ισχυροί, παγωμένοι βοριάδες εντάσεως 8 – 9 μποφόρ θα επικρατήσουν ρίχνοντας τον υδράργυρο.

Η μέγιστη θερμοκρασία θα φτάνει τους 10 – 12 βαθμούς κελσίου ενώ λόγω των θυελλωδών βόρειων ανέμων η αισθητή θερμοκρασία θα είναι 4 – 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Ο καιρός θα εμφανίσει βελτίωση από το βράδυ της Κυριακής 19/3.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr

Σχετικά Άρθρα