Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Ανάμεσα στα 11 καλύτερα Ελληνικά νησιά για ταξίδι εμπειρία – ζωής γράφει Βρετανικό περιοδικό!

01 Απριλίου 2023 13:51
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Πάρος: Ανάμεσα στα 11 καλύτερα Ελληνικά νησιά για ταξίδι εμπειρία – ζωής γράφει Βρετανικό περιοδικό!

test2

test2

Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Βρετανικού περιοδικού VERANDA magazine, 11 είναι τα καλύτερα Ελληνικά νησιά που θα πρέπει να επισκεφθεί κανείς έστω μια φορά στη ζωή του!

Ονειρεμένα τοπία, λευκοί οικισμοί που «χύνονται» σε φωτεινά γαλάζια νερά, αμμουδιές και ομορφιές, προσελκύουν αρχικά τους ταξιδιώτες που απολαμβάνουν τελικά πολύ περισσότερα, όπως την εξαιρετική γαστρονομία και τη θερμή φιλοξενία.

Σύμφωνα με το περιοδικό, στα 11 καλύτερα Ελληνικά νησιά με τη δική του ξεχωριστή ομορφιά το καθένα, περιλαμβάνονται η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Λευκάδα, οι Παξοί, η Ζάκυνθος, η Σύρος και Σαντορίνη από τις Κυκλάδες.

Ανάμεσά τους φιγουράρει και η Πάρος, ανερχόμενο, εκπληκτικό κατά το Veranda magazine νησί, με χαλαρούς ρυθμούς και μικρότερα μπουτίκ καταλύματα. Μπορεί κανείς στην Πάρο να εξερευνήσει μεσαιωνικά χωριά, οινοποιεία και λιμανάκια ενώ ταυτόχρονα στο νησί υπάρχουν ζωηροί ρυθμοί με εστιατόρια και κλαμπ. Οι κατάλευκοι οικισμοί της Πάρου, σύμφωνα με το περιοδικό, «διασταυρώνονται» με καταπληκτικά τουρκουάζ νερά, ενώ κανείς μπορεί να επισκεφτεί εύκολα και γρήγορα με πλοίο από την Πάρο και την Αντίπαρο.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος – Απεργία: Με σύνθημα «Κλείνουμε πριν μας κλείσουν» κατέβασαν «ρολά» οι επαγγελματίες – Η δέσμευση του Δημάρχου (Βίντεο + Φωτό)
  • Πάρος: Νέο βραβείο κατέκτησε Εστιατόριο στο νησί! –Πολυβραβευμένο, ανάμεσα στα καλύτερα στην Ελλάδα
  • Ζητείται Σχεδιαστής / Σχεδιάστρια Κουζίνας & Ντουλάπας | Πάρος
  • Πάρος: Με βιολιά ο γάμος της κόρης του Γιάννη Ραγκούση - Στο πλευρό του η Μαρίνα Κοντοτόλη (εικόνες)
  • Νάουσα Πάρου: Παροχή συνδρομής από την ΕΟΔ Κυκλάδων σε θαλαμηγό
  • Πάρος: Εισροή υδάτων σε θαλαμηγό με επτά επιβαίνοντες