Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αυστριακοί ταξιδιωτικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι στην Πάρο

08 Μαϊος 2023 18:12
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Αυστριακοί ταξιδιωτικοί πράκτορες και δημοσιογράφοι στην Πάρο

test2

test2

Ταξίδι δημοσιογράφων και ταξιδιωτικών πρακτόρων προγραμματίζει στις 24 Μαίου στην Πάρο ο οργανισμός Springer Reisen, ο σημαντικότερος Tour Operator στα κρατίδια της νοτίου Αυστρίας με μεγάλο δίκτυο τουριστικών Γραφείων.

Πρόκειται για τον πρώτο Tour Operator από την Ευρώπη, που εγκαινίασε πτήσεις από την Αυστρία στην Πάρο με δικό του ναυλωμένο αεροσκάφος.

Στο ταξίδι, που οργανώνεται από το Γραφείο ΕΟΤ Αυστρίας,  θα συμμετέχουν 16 άτομα εκ των οποίων 10 δημοσιογράφοι και 6 πράκτορες συμπεριλαμβανομένης της ιδιοκτήτριας της εταιρείας κυρίας Andrea Springer.
Οι δέκα δημοσιογράφοι καλύπτουν τα πλέον γνωστά και δημοφιλή ΜΜΕ της Αυστρίας, όπως Kronen Zeitung (1 εκατομμύριο φύλλα), Kleine Zeitung (500.000 φύλλα), Kurier, Tip, Traveller, Steiererin, Kärntner Monat, Weekend, Regional Medien και το ράδιο Antenne.
Μετά την Πάρο, η αποστολή θα επισκεφθεί και τη Νάξο.
Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Α’ Ε.Π.Σ.Κ.: Νίκη με ανατροπή για τον Νηρέα, στο ντέρμπι με τον Μαρπησσαϊκό
  • Πάρος: Δωρεάν ξενάγηση στον Παραδοσιακό Οικισμό Παροικιάς με διπλωματούχο ξεναγό
  • Α’ Ε.Π.Σ.Κ.: Στα... χαρτιά το «τρίποντο» ο Α.Ο. Πάρου απέναντι στην Κύθνο
  • Θαλάσσιες διακομιδές από Πάρο και Νάξο
  • Τραυματισμός επιβάτιδας Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου στην Πάρο
  • Σύλληψη διωκόμενου αλλοδαπού στην Πάρο