Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρωταγωνιστής του Σασμού κατεβαίνει για δήμαρχος;

29 Μαϊος 2023 18:37
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Πρωταγωνιστής του Σασμού κατεβαίνει για δήμαρχος;

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, ο τηλεοπτικός Βασίλης Σταματάκης, σύζυγος της Καπετάνισσας (Καλλιόπης) του Σάσμου, Μαρίας Τζομπανάκη, αποκάλυψε ότι του έχει γίνει πρόταση να κατέβει υποψήφιος στην τοπική αυτοδιοίκηση και μάλιστα να διεκδικήσει το δημαρχιακό θώκο!

 

Ο ηθοποιός Ζαχαρίας Κεφαλογιάνης, την προεκλογική περίοδο παρείχε απλόχερη στήριξη στα μέλη της οικογένεια του, την Όλγα Κεφαλογιάννη και τον μικρό Κωνσταντίνο Κεφαλογιάννη που εκλέχθηκε ως ο νεότερος βουλευτής – μόλις 27 ετών – στην νέα Βουλή.

Ο Ζαχαρίας μιλώντας στα “Παραπολιτικά” αποκάλυψε πως του έγινε πρόταση να κατέβει δήμαρχος στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο παρελθόν, και συγκεκριμένα το  2010 εξελέγη πρώτος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του στο Ηράκλειο, συγκεντρώνοντας 6.556 σταυρούς προτίμησης.

 Λέτε από την τηλεοπτική Ανω Ποριά Ρεθύμνου να βρεθεί στη Λότζια του Ηρακλείου;

aftodioikisi.gr

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Κυκλάδες, Πάρος: Βροχές με διάρκεια ισχυροί νοτιάδες αλλά και βόρειοι άνεμοι στο καιρικό «μενού» του προσεχούς 5νθήμερου - Δείτε τα σημεία που δεν σταθμεύουμε τα οχήματα (Βίντεο)
  • Πάρος, Παροικία – Λιμενικό Ταμείο: Απαγορεύσεις σε διέλευση και φορτοεκφόρτωση για λόγους ασφάλειας
  • Α' Ε.Π.Σ.Κ.: Βραδινή «μάχη» μεταξύ Μαρπησσαϊκού και Νηρέα για την 6η αγωνιστική
  • Σχολικοί Αγώνες Ποδοσφαίρου: Με «εξάρα» επί του ΓΕΛ Μήλου το ΕΠΑΛ Πάρου πέρασε και πάει Νάξο
  • Παγκόσμια προβολή για την Πάρο μέσα από τη σειρά «Malice» της Amazon Prime Video
  • Πάρος: To πνεύμα των Χριστουγέννων κατακλύζει το νησί! – Γιορτινές εκδηλώσεις σε κάθε γωνιά της Πάρου