Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Επίγειος παράδεισος» για τους Σέρβους η Πάρος

04 Αυγούστου 2023 17:43
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
«Επίγειος παράδεισος» για τους Σέρβους η Πάρος

test2

test2

Η μεγάλη σερβική ιστοσελίδα nova.rs, που ανήκει στον φερώνυμο όμιλο media της γειτονικής χώρας, προβάλλει την Πάρο με ένα ιδιαίτερα κολακευτικό δημοσίευμα που τιτλοφορείται: «Ένα ελληνικό νησί που δεν δέχτηκε εισβολή από τους Σέρβους και είναι καλύτερο από τη Σαντορίνη και τη Μύκονο».

Το ρεπορτάζ, που υπογράφει η Katarina Milovac, υπογραμμίζει ότι η Πάρος είναι ακόμα ανεξερεύνητη για τους Σέρβους, αλλά μοιάζει με επίγειο παράδεισο, χαρακτηρίζεται από το «εξωπραγματικό» της τοπίο, έχει πολλές παραλίες και είναι ιδανικός προορισμός για νέους, ζευγάρια και οικογένειες με παιδιά. «Ο καθένας θα βρει κάτι για τον εαυτό του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το σχετικό δημοσίευμα προέκυψε από τη συνεργασία του Δήμου Πάρου με το γραφείο ΕΟΤ Σερβίας. Φέτος, όπως και όλα τα τελευταία χρόνια, η Ελλάδα είναι ο νούμερο ένα προορισμός για τους Σέρβους τουρίστες και, σύμφωνα με τον διευθυντή της Ένωσης Τουριστικών Πρακτορείων της Σερβίας, AleksandarSeničić, περίπου ένα εκατομμύριο τουρίστες από τη Σερβία αναμένεται να ταξιδέψουν στη χώρα μας.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος: Συνεδρίαση Κοινότητας Κώστου
  • Πάρος: Για πρώτη φορά αγώνας wingfoil στην Ελλάδα από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στη Χρυσή Ακτή (βίντεο)
  • Θαλάσσιες διακομιδές από Κέα, Νάξο και Πάρο
  • Πάρος: Εγκατάσταση φωτεινής σηματοδότησης στην διασταύρωση πρώην Γκίκα στην Παροικία (Βίντεο)
  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Έγκριση Ειδικού Πολεοδομικού Σχεδίου στην περιοχή των Κολυμπηθρών (Bίντεο)
  • Πάρος, Δημοτικό Συμβούλιο: Συζήτηση εκτός ημερήσιας διάταξης για το φλέγον ζήτημα της καθαριότητας στο νησί (Bίντεο)