Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος – Δημοσκόπηση: Τα δύο ηχηρά ΟΧΙ των παριανών πολιτών στις Ανεμογεννήτριες και στο μαζικό Τουρισμό

20 Νοεμβρίου 2023 17:37
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Πάρος – Δημοσκόπηση: Τα δύο ηχηρά ΟΧΙ των παριανών πολιτών στις Ανεμογεννήτριες και στο μαζικό Τουρισμό

test2

test2

Δύο σαφή, πλειοψηφικά, ηχηρά όχι, καταγράφηκαν στις απαντήσεις των παριανών πολιτών πάνω σε δύο συγκεκριμένα ερωτήματα της Δημοσκόπησης που διενήργησε η ηλεκτρονική εφημερίδα psts.gr.

Το ένα ερώτημα αφορά το τι πιστεύουν οι πολίτες για την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην Πάρο αναφορικά με την ωφέλεια ή τη βλάβη που θα προκαλέσουν στο νησί.

Στη συντριπτική πλειονότητα των απαντήσεων, σε ποσοστό 59,1% δηλώνεται ότι οι ανεμογεννήτριες θα βλάψουν/μάλλον θα βλάψουν το νησί, ενώ μόνο ένα ποσοστό 32,1% των συμμετεχόντων στη Δημοσκόπηση δηλώνει ότι θα ωφελήσουν/μάλλον θα ωφελήσουν την Πάρο. Ένα αξιοσημείωτο ποσοστό πολιτών της τάξης του 8,8% επίσης, απάντησε δεν ξέρω/ δεν απαντώ στο συγκεκριμένο ερώτημα.

«Καθαρό» ήταν το όχι των πολιτών της Πάρου απέναντι στην κατάσταση του σημερινού μαζικού Τουρισμού στο νησί. Σε ποσοστό 61,8% οι πολίτες τάχθηκαν κατά του μαζικού Τουρισμού, σε ποσοστό 34,1% υπέρ, ενώ ένα ποσοστό 4,2% δήλωσε δεν ξέρω/δεν απαντώ.

dimo 223

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • ΑΑΔΕ: Νέα λουκέτα και πρόστιμα σε Ρόδο, Πάρο, Κρήτη, Ύδρα και Κέρκυρα
  • Πάρος – Αμπελάς: Η Μαρίνα Σταυράκη στον εορτασμό του Αγίου Φανουρίου
  • Πάρος, Νάουσα: Ενετικό Κάστρο όπως… Πορτάρα – Μεσαιωνικό μνημείο με «τσαμπιά» πολυκοσμίας καθημερινά πάνω του
  • Πάρος: Επακούμβηση Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφους σε ερυθρό φανό ναυσιπλοΐας
  • Πάρος: Το παραδοσιακό πανηγύρι του Αγ. Φανουρίου θα πραγματοποιηθεί στον Αμπελά
  • Πάρος: Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Φεστιβάλ «Διαδρομές στη Μάρπησσα» - Ολοκληρώθηκε με πατινάδα και νησιώτικο γλέντι (Βίντεο)