Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Δρόμοι – ποτάμια από τη μεσημεριανή βροχή – Λιμάνι και κόλπος Παροικίας «βάφτηκαν» καφέ (Βίντεο)

12 Φεβρουαρίου 2024 18:04
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Πάρος: Δρόμοι – ποτάμια από τη μεσημεριανή βροχή – Λιμάνι και κόλπος Παροικίας «βάφτηκαν» καφέ (Βίντεο)

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Βροχόπτωση σημειώθηκε κατά τις πρώτες μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας 12 Φεβρουαρίου στην Πάρο.

Το φαινόμενο, εμφάνισε ραγδαιότητα για περίπου 40 λεπτά, στις 2 περίπου το μεσημέρι, με αποτέλεσμα δρόμοι στην Παροικία να πλημμυρίσουν, μοιάζοντας με ποτάμια.

Στο λιμάνι επίσης, σχηματίστηκαν «λίμνες» με νερό ενώ η θάλασσα στον κόλπο της Παροικίας «βάφτηκε» καφετί από τα χώματα που κατέβασαν τα ποτάμια μέχρι τη θάλασσα.

{https://www.youtube.com/watch?v=BkRec2CUkek}

vroxi paroikia 103

 

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Λύση στο πρόβλημα μεταφοράς των μαθητών του Ειδικού Νηπιαγωγείου Πάρου
  • Σύγκληση του Τ.Ε.Σ.Ο.Π.Π. Δήμου Πάρου και προληπτική άσκηση Πολιτικής Προστασίας «ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑΣ»
  • Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν ξέρω ποιος διέρρευσε τον γάμο μου στην Πάρο και δεν θα ψάξω να βρω» (βίντεο)
  • Πάρος: Θυελλώδεις νοτιάδες φούσκωσαν τη θάλασσα και την έβγαλαν στη στεριά (Βίντεο)
  • Πάρος: Επίσημη «πρώτη» για τις σειρήνες προειδοποίησης έκτακτων συμβάντων – Ήχησαν προειδοποιητικά σήμερα (Βίντεο)
  • Ο Π.Σ. Πάρου «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» για την απώλεια του Ιωάννη Βασιλειόπουλου