Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σύλλογος Προστασίας Ζώων Πάρου

14 Ιουνίου 2011 02:05

Στην ετήσια Γενική Συνέλευση που έγινε στην αίθουσα του Αρχιλόχου Κυριακη 5 Ιουνιου, συμμετείχε

μια μικρή αλλά πιστή ομάδα υποστηρικτών, κυρίως αλλοδαπών. Ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αρχίλοχος κ. Εμμανουήλ Δρακόπουλος, που ήταν επίσης παρών, πρότεινε μια συνεργασία των συλλόγων σε θέματα επικοινωνίας, ώστε να προωθηθεί η συμμετοχή περισσότερων Παριανών στο έργο του PAWS.

Η πρόεδρος Στέλλα Κώστα, ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα ότι ο Δήμος Πάρου παραχώρησε στoν PAWS έκταση 8 στρ. στην Τρυπητή για τη φιλοξενία των αδέσποτων σκύλων. Η εισήγηση έγινε από τον Αντιδήμαρχο κ. Κουτσουράκη και ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο την Παρασκευή 3 Ιουνίου.

Το παρόν Διοικητικό Συμβούλιο που αποτελείται από τους Στέλλα Κώστα, Bram Van Spronsen, Λένα Γιακουμοπούλου, Γιώργο Μαρουλάκη και Krystal Jones, θα παραμείνει για έναν ακόμη χρόνο ως το τέλος της θητείας του.

Ο οικονομικός απολογισμός της περιόδου Μάιος 2010-Μάιος 2011: έσοδα από συνδρομές μελών και χορηγίες 55.334?, λειτουργικά έξοδα 54.943? . Δυστυχώς, ο Σύλλογος οφείλει ακόμη ένα σημαντικό ποσό στον βασικό του συνεργάτη, τον κτηνίατρο κ. Αντώνη Λάμπρου.

Απολογισμός έργου: 224 σκύλοι περισυλλέγησαν, 214 σκύλοι υιοθετήθηκαν, 185 γάτες στειρώθηκαν και δημιουργήθηκαν 12 σταθμοί φροντίδας αδέσποτων γατών σε όλο το νησί.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr