Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Δύο συλλήψεις στην Πάρο ενός (1) αλλοδαπού & ενός (1) ημεδαπού

24 Αυγούστου 2011 20:17
Σύλληψη ενός (1) ημεδαπού στην Πάρο, για παράνομη κατοχή εκρηκτικώνυλών και παράβαση του Νόμου περί όπλων και βεγγαλικών.

Συνελήφθη χθες (23-08-2011) στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, ένας 40χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών και παράβαση του Νόμου περί όπλων και βεγγαλικών.

Ειδικότερα, χθες (23-08-2011) το απόγευμα, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και έρευνα που ακολούθησε στην οικία του 40χρονου στην περιοχή Θαψανά Πάρου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:

o (8) φυσίγγια πολεμικού τυφεκίου διαμετρήματος 7,62 χιλιοστά, τοποθετημένα σε ειδική μεταλλική ταινία,

o (14) βολίδες πολεμικού τυφεκίου,

o (61) τυποποιημένες κροτίδες,

o (7) αυτοσχέδιες κροτίδες (βαρελότα) που περιείχαν εκρηκτική ύλη συνολικού βάρους 59,6 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.


Σύλληψη ενός (1) αλλοδαπού στην Πάρο, για οπλοχρησία, πρόκληση σωματικής βλάβης και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Συνελήφθη χθες (23-08-2011) στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Σταθμού Νάουσας, ένας 24χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αφγανιστάν κατηγορούμενος για οπλοχρησία, πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, χθες (23-08-2011) το βράδυ, ο συλληφθείς εισήλθε σε οικία που διέμενε 18χρονος ομοεθνής του, στην Νάουσα Πάρου, και για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές τον χτύπησε και τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην παλάμη του δεξιού του χεριού.

Από την αστυνομική έρευνα πρόεκυψε ότι ο 24χρονος και ο 18χρονος διαμένουν παράνομα στη Χώρα και θα εφαρμοστεί σε βάρος τους το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr