Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αφιέρωμα στην Πάρο από τη Βρεταννική εφημερίδα Express

18 Ιουνίου 2024 17:12
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
Αφιέρωμα στην Πάρο από τη Βρεταννική εφημερίδα Express

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Μετά την πρόσφατη προβολή στην Ινδία, σειρά είχε η βρετανική εφημερίδα Express που, σε αποκλειστικό αφιέρωμά της,χαρακτήρισε την Πάρο "ένα όμορφο και και χωρίς πολυκοσμία προορισμό"

Στο άρθρο επισημαίνεται συγκεκριμένα ότι "η Σαντορίνη, με τις γραφικές παραθαλάσσιες πόλεις και το μαγευτικό τοπίο, έχει κερδίσει δικαιωματικά τη θέση της ως ένας από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Ευρώπης.

Ωστόσο, αυτή η φήμη έχει ένα τίμημα – τόσο κυριολεκτικά όσο και μεταφορικά. Το υψηλό κόστος και το  μεγάλο πλήθος τουριστών μπορούν να μειώσουν τη γοητεία του νησιού. Για όσους αναζητούν μια παρόμοια εμπειρία στο ελληνικό νησί χωρίς την βαριά τιμή και τα πλήθη, η Πάρος αναδεικνύεται ως μια συναρπαστική εναλλακτική".  Και προσθέτει :

"Σε απόσταση αναπνοής από τη Σαντορίνη, η Πάρος προσφέρει την πεμπτουσία της ελληνικής νησιωτικής εμπειρίας με τις εκπληκτικές παραλίες, τα παραδοσιακά χωριά και τους λιγότερους επισκέπτες.

Σύμφωνα με την Expedia, ενώ η Σαντορίνη έχει μαζική εισροή τουριστών, η Πάρος προσελκύει σημαντικά λιγότερους, καθιστώντας την έναν πιο ήρεμο  και ποιοτικό προορισμό".

Ακολούθησε το parianostypos.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του parianostypos.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Αθηνά Οικονομάκου: «Δεν ξέρω ποιος διέρρευσε τον γάμο μου στην Πάρο και δεν θα ψάξω να βρω» (βίντεο)
  • Πάρος: Θυελλώδεις νοτιάδες φούσκωσαν τη θάλασσα και την έβγαλαν στη στεριά (Βίντεο)
  • Πάρος: Επίσημη «πρώτη» για τις σειρήνες προειδοποίησης έκτακτων συμβάντων – Ήχησαν προειδοποιητικά σήμερα (Βίντεο)
  • Ο Π.Σ. Πάρου «ΑΡΧΙΛΟΧΟΣ» για την απώλεια του Ιωάννη Βασιλειόπουλου
  • Πάρος: Κοπή Πρωτοχρονιάτκης πίτας στο Άσπρο Χωριό (Βίντεο)
  • Πάρος: O Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του – Μια ζεστή εκδήλωση με χαμόγελα και δώρα στα παιδιά (Βίντεο)