Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αίτημα για μείωση εισφορών στο επιμελητήριο Κυκλάδων

31 Οκτωβρίου 2011 16:18

Μετά από αιτήματα μελών συζητήθηκε την Τετάρτη 23 Οκτώβρη στην τακτική συνεδρίαση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου το 2ο θέμα της

Ημερήσια Διάταξης που ήταν η κατάθεση αιτήματος μείωσης εισφορών στο Επιμελητήριο Κυκλάδων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου έλαβε υπόψη του την γενικότερη οικονομική κατάσταση στην οποία βιώνει σήμερα ο Εμπορικός κόσμος και των δυο νησιών μας.

Η πίεση της φοροεισπρακτικής κρατικής μηχανής έχει σαν αποτέλεσμα οι τζίροι των καταστημάτων να μειωθούν έως και 60% και αδυνατεί ακόμη ν'ανταπεξέλθει στις καθημερινές – απαραίτητες υποχρεώσεις της οικογενείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου αποφάσισε ομόφωνα να ζητήσει την μείωση κατά 50% της συνδρομής των μελών προς το Επιμελητήριο για το έτος 2012 .

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου εκτιμά ότι ο Πρόεδρος και τα μελή του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητήριου Κυκλάδων κατανοώντας όλα τα παραπάνω θα αποδεχτούν το αίτημα μας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Πάρου-Αντιπάρου θεωρούμε ότι βάσει των στοιχείων του προϋπολογισμού 2012 το Επιμελητήριο έχει την δυνατότητα να δεχτεί τη μείωση αυτή.

Με ιδιαίτερη τιμή

το Δ.Σ. του

Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου

Ο Πρόεδρος                                            Ο Γεν. Γραμματέας

Αλιπράντης Απόστολος                     Τριαντάφυλλος Αναστάσιος.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr