Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Οι νοτιάδες θα φτάσουν τοπικά τα 8 με 9 μποφόρ.

17 Ιανουαρίου 2013 16:02
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού. Οι νοτιάδες θα φτάσουν τοπικά  τα 8 με 9  μποφόρ.

test2

test2

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με σχετικό έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής

Υπηρεσίας, αύριο Παρασκευή (18-01-2013), οι έντονες βροχές και καταιγίδες που ήδη σημειώνονται σήμερα σε διάφορες περιοχές της χώρας, θα επηρεάσουν πρόσκαιρα και τις Κυκλάδες, ενώ οι νοτιάδες θα φτάσουν τοπικά τα 8 με 9 ΜΠΟΦΟΡ.

2. Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα εξασθενήσουν από το απόγευμα της Παρασκευής (18-01-2013).

3. Κατόπιν αυτών, παρακαλούμε για τη λήψη κάθε ενδεδειγμένου και πρόσφορου μέτρου ασφαλούς αγκυροβολίας – πρόσδεσης όλων ανεξαιρέτως των σκαφών (αλιευτικών, αναψυχής, εμπορικών, ταχυπλόων, τουριστικών κ.λπ), που βρίσκονται στους λιμένες της Πάρου και της Αντιπάρου, ενώ, επίσης, για την αποφυγή τυχόν ατυχήματος, οι συμπολίτες μας παρακαλούνται να μην μεταβαίνουν, ασκόπως, στις λιμενικές εγκαταστάσεις και τους παραλιακούς, γενικά, χώρους.

4. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία μας και στο Λιμενικό Σταθμό Αντιπάρου, καθ΄ όλη τη διάρκεια του 24ώρου (τηλέφωνα επικοινωνίας : 2284021240 και 2284061485, αντίστοιχα).

Η ΛΙΜΕΝΙΚΗ ΑΡΧΗ

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet