Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος - ΕΟΔ Κυκλάδων: Πιστοποιημένο σεμινάριο βασικής υποστήριξης ζωής

10 Φεβρουαρίου 2025 16:22
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
  • ΕΟΔ ΚΥΚΛΆΔΩΝ
Πάρος - ΕΟΔ Κυκλάδων: Πιστοποιημένο σεμινάριο βασικής υποστήριξης ζωής

test2

test2

Είκοσι συμπολίτες μας πιστοποιήθηκαν στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση, την Κυριακή 09-02-2025, στο Σεμινάριο Βασικής Υποστήριξης Ζωής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC), που πραγματοποιήθηκε στη Νάουσα, από τους εκπαιδευτές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παρ. Κυκλάδων.

Το Σεμινάριο αφορούσε σε Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με χρήση Αυτόματου Εξωτερικού Απινιδωτή, Αντιμετώπιση Πνιγμονής και Θέση Ασφαλείας.

Η γνώση οπλίζει τους πολίτες με ψυχραιμία ώστε να μπορούν να αντιμετωπίζουν καταστάσεις επικίνδυνες για τη ζωή τους και τη ζωή των συνανθρώπων τους.

Τα μέλη της ΕΟΔ Κυκλάδων είμαστε πάντα πρόθυμα να μεταδώσουμε σχετικές γνώσεις.

Ευχαριστούμε τη Διευθύντρια του Γυμνασίου Νάουσας, Θεοφίλου Φωτεινή, για την παραχώρηση των αιθουσών & τον κο Ζουμή Αποστόλη (super market ΑΒ, Νάουσα) για τις προσφορά του.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος: Τιμήθηκε η Γαλλική Εθνική Εορτή της 14ης Ιουλίου
  • Λιμάνι Πάρου: Παραλαβή από το ΕΚΑΒ και μεταφορά στο Κ.Υ. 18χρονης
  • Κυκλάδες-Εξοχικές κατοικίες: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές σε Μύκονο, Σαντορίνη και Πάρο (γραφήματα)
  • Πάρος: Τσιμτσιλή, Ζαχαρέα και Μεσσαροπούλου με μπικίνι στην παραλία
  • Παρθενική άφιξη του Tera Jet 2 στην Πάρο & ρεμέτζο 2 λεπτών! (βίντεο)
  • Στην Πάρο ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα με θηριώδες τζιπ (βίντεο)