Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Σαν να μην την άγγιξε η καταστροφή – Λαμπίκο η Νάουσα μέσα σε 48 ώρες (Βίντεο)

03 Απριλίου 2025 02:04
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
  • ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ
  • ΝΑΟΥΣΑ
  • ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ
Πάρος: Σαν να μην την άγγιξε η καταστροφή – Λαμπίκο η Νάουσα μέσα σε 48 ώρες (Βίντεο)

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Μόλις πριν από δύο ημέρες, η Νάουσα «πνίγηκε» στη βροχή, στη λάσπη και στα λασπόνερα. Πέτρες, ξύλα και άλλα φερτά υλικά, χτυπημένα οχήματα, πλημμυρισμένα καταστήματα, σπίτια και δρόμοι, συνέθεταν το σκηνικό της απόλυτης καταστροφής που δεν θύμιζε σε τίποτα τη δημοφιλή και πιο κοσμοπολίτικη περιοχή της Πάρου.

Ωστόσο, την Τετάρτη η εικόνα ήταν τελείως διαφορετική. Συνεργεία του Δήμου, εθελοντές, κάτοικοι και καταστηματάρχες, ανασκουμπώθηκαν αμέσως μόλις η κακοκαιρία έληξε, και με όποια μέσα διέθεταν ένωσαν τις δυνάμεις τους και έκαναν λαμπίκο την περιοχή που επλήγη περισσότερο από κάθε άλλη του νησιού.

Καθαρή και περιποιημένη η Νάουσα, παρά τη δοκιμασία που ενέσκηψε, 48 ώρες μετά, απέκτησε τη συνήθη όμορφη εικόνα της χάρη στους ανθρώπους της.

Σπουδαία συμβολή στη δύσκολη προσπάθεια καθαρισμού είχαν οι εθελοντές, απλοί άνθρωποι της περιοχής, που με την εθελοντική εργασία και τον κόπο τους έκαναν τα αδύνατα δυνατά μέσα σε τόσο λίγο χρόνο. Λίγα ακόμη απομένουν ώστε ο οικισμός να γίνει πάλι όπως πριν την καταστροφική πλημμύρα.  

{https://youtu.be/d28IM1EvXxA}

naoussa labiko101

naoussa labiko102

naoussa labiko103

naoussa labiko104

naoussa labiko105

naoussa labiko106

naoussa labiko107

naoussa labiko108

naoussa labiko109

naoussa labiko110

 

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Α' Ε.Π.Σ.Κ.: Ο Μαρπησσαϊκός ηττήθηκε (6-0) εκτός έδρας από τον πρωτοπόρο Παμμηλιακό
  • Θαλάσσια διακομιδή από το λιμάνι της Πάρου
  • Πάρος: Συνεδρίαση Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου - Αντιπάρου
  • Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 1ος Δρόμος Ειρήνης 2025 στην Πάρο
  • Θαλάσσια διακομιδή από το λιμάνι της Πάρου
  • Πάρος: Μια λαμπερή βραδιά στην Παροικία! Μαγευτική Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση (Βίντεο)