×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΟΔ Παράρτημα Κυκλάδων - Ταξίδι στο ακριτικό Αγαθονήσι

09 Ιουλίου 2013 13:31
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΕΟΔ Παράρτημα Κυκλάδων - Ταξίδι στο ακριτικό Αγαθονήσι

test2

test2

Μετά από αίτημα του Δημάρχου Αγαθονησίου προς την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων πραγματοποιήθηκε από 4 έως 7 Ιουλίου 2013, το ταξίδι πέντε μελών της (μεταξύ των οποίων δύο γιατροί) στο Αγαθονήσι.

Σκοπός του ταξιδιού ήταν οι γιατροί να εξετάσουν όσους πολίτες του ακριτικού νησιού το επιθυμούσαν και να μεταφέρουν φάρμακα για τις ανάγκες των κατοίκων.
{vsig}eod-agathonisi{/vsig}

Στο νησί δεν υπάρχει φαρμακείο και οι κάτοικοι πρέπει να μετακινούνται στη Σάμο ή τη Λέρο για να γράψουν συνταγές και να αγοράσουν τα φάρμακά τους.

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων ευχαριστεί θερμά όλους όσοι βοήθησαν στην πραγματοποίηση του ταξιδιού και ιδιαίτερα εκείνους που βοήθησαν  με τη συνδρομή τους στην κάλυψη μέρους των εξόδων του ταξιδιού.

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet