Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος: Γάλλος τουρίστας βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει γατάκι που πνιγόταν (βίντεο)

16 Ιουλίου 2025 11:03
ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΑΡΟΣ
  • ΓΑΛΛΟΣ
  • ΓΑΤΑΚΙ
Πάρος: Γάλλος τουρίστας βούτηξε στη θάλασσα για να σώσει γατάκι που πνιγόταν (βίντεο)

test2

test2

Βουτιά στη θάλασσα έκανε Γάλλος τουρίστας για να σώσει γατάκι στην Πάρο, σύμφωνα με ανάρτηση των Φιλόζωων Εθελοντών του νησιού.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή Αλυκή ένα αδέσποτο γατάκι λίγων μηνών έπεσε στη θάλασσα από την προκυμαία. Το γατάκι έπεσε στη θάλασσα και άρχισε να κολυμπάει προς τα βαθειά.

alyki gataki

Για καλή του τύχη, το είδε ένας Γάλλος ο οποίος κάνει διακοπές στην περιοχή και άμεσα βούτηξε στο νερό και κατάφερε να το σώσει. Η οικογένεια το πήρε σπίτι, το στέγνωσε και το κράτησε ζεστό. Φυσικά το γατάκι θα υιοθετηθεί από την οικογένεια των Γάλλων.

Δείτε το βίντεο:

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Πάρος: Αυτή είναι η αιτία που προκάλεσε πλημμύρα σε σοκάκια και αυλές - Σε απόγνωση οι κάτοικοι (Βίντεο)
  • Συνεδρίαση Κοινότητας Πάρου
  • Πάρος: Συνεδρίαση Κοινότητας Κώστου
  • Πάρος: Για πρώτη φορά αγώνας wingfoil στην Ελλάδα από τις 11 έως τις 14 Σεπτεμβρίου στη Χρυσή Ακτή (βίντεο)
  • Θαλάσσιες διακομιδές από Κέα, Νάξο και Πάρο
  • Πάρος: Εγκατάσταση φωτεινής σηματοδότησης στην διασταύρωση πρώην Γκίκα στην Παροικία (Βίντεο)