Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Αντίπαρος: Εγκαίνια μονάδων πόσιμου νερού

11 Δεκεμβρίου 2013 15:30

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γ. Μακρυωνίτη, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Τζανακόπουλου, της Δημοτικής Αρχής και συμπολιτών μας, πραγματοποιήθηκαν

την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου τα εγκαίνια των μονάδων πόσιμου νερού που εγκαταστάθηκαν και λειτουργούν στο νησί μας.

Πρόκειται για τρεις μονάδες εκ των οποίων η μία είναι από πρόγραμμα και χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και οι άλλες δύο από ιδίους πόρους του Δήμου Αντιπάρου. Τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο κ. Μακρυωνίτης αλλά και ο κ. Τζανακόπουλος στην ομιλία τους τόνισαν τη σπουδαιότητα του έργου αυτού: Στην άριστη ποιότητα του νερού που παράγεται, στο οικονομικό όφελος που έχουν τα νοικοκυριά από την παροχή αυτή και στην προστασία του περιβάλλοντος, αφού χιλιάδες πλαστικά μπουκάλια θα σταματήσουν να καταλήγουν στα σκουπίδια  και στη θάλασσα. Χαιρετισμό απέστειλαν ο Υπουργός Εργασίας κ. Βρούτσης και η Αντιπαριφερειάρχης κα Φτακλάκη οι οποίοι δεν μπόρεσαν να παραστούν. Και οι δύο όμως τόνισαν τη σπουδαιότητα του έργου αυτού επιβραβεύοντας την πρωτοβουλία του Δήμου και τη σημαντική συμβολή του με την προμήθεια δύο ακόμη μονάδων. Την εκδήλωση κάλυψε τηλεοπτικά το Syros TV1.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμπολίτες μας έχουν αναγνωρίσει την αναγκαιότητα των μονάδων με αποτέλεσμα καθημερινά να αυξάνεται ο αριθμός αυτών που τις χρησιμοποιούν για το σπίτι τους και τις οικογένειές τους.

Εκ του Δήμου

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr