Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πάρος – Δημοτικό Συμβούλιο: Επιχείρηση ζητά βάσει νόμου από το Δήμο το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ! (Βίντεο)

16 Οκτωβρίου 2025 18:57
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΠΑΡΟΣ
  • ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Πάρος – Δημοτικό Συμβούλιο: Επιχείρηση ζητά βάσει νόμου από το Δήμο το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ! (Βίντεο)

test2

react2 2025

skandalis77

Newsroom Newsroom

Στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης 15 Οκτωβρίου, ο Δήμαρχος Πάρου ενημέρωσε το σώμα πριν τη συζήτηση των θεμάτων ημερήσιας διάταξης, για πιθανή οφειλή του Δήμου προς επιχείρηση, η οποία πρέπει να καταβληθεί χωρίς δόσεις και  ανέρχεται στο ποσό των 2 εκατομμυρίων περίπου ευρώ!

Σημειώνεται, ότι η οφειλή αυτή βασίζεται σε νέο νόμο σύμφωνα με τον οποίο όταν μια επιχείρηση τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της προς το κράτος, αξιώνει την επιστροφή του προστίμου που είχε προηγουμένως πληρώσει.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

{https://youtu.be/l80w12lUo-M}

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Αποτελέσματα εκλογών Συλλόγου Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου
  • Πάρος, Νάουσα: Εκδήλωση φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου μέσα σε ένα λαμπερό σκηνικό (Βίντεο)
  • Πάρος: Διπλάσιο ύψος βροχής «έφερε» ο Byron στα νότια του νησιού – Τι συνέβη στις άλλες περιοχές
  • Μπάσκετ ΕΣΚΚ: «Μάχες» με τα Φανάρια Νάξου οι νεάνιδες του Α.Ο.Π. και οι άνδρες του Μαρπησσαϊκού
  • Πάρος: O Δήμος καλεί τους Συλλόγους και τα Σχολεία του νησιού να συμμετάσχουν στο Καρναβάλι Πάρου 2026
  • Σχολικοί Αγώνες Μπάσκετ: Τα κορίτσια του ΓΕΛ Πάρου πέρασαν νικηφόρα από τη Νάξο και πάνε τελικό