Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαiκή Συσπείρωση Πάρου: Ακόμα περιμένουμε...

07 Νοεμβρίου 2025 18:33
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΑΡΟΥ
Λαiκή Συσπείρωση Πάρου: Ακόμα περιμένουμε...

test2

skandalis77

Newsroom Newsroom

Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου, με συνέπεια στη στάση της για ουσιαστικό και εποικοδομητικό έλεγχο, επισημαίνει σοβαρές ελλείψεις στη διαφάνεια και την ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή.

Αν και αναγνωρίζουμε τις δυσκολίες στη διαχείριση της καθημερινότητας και αποφεύγουμε την άγονη αντιπαράθεση, δεν μπορούμε να σιωπούμε όταν παραβλέπονται βασικές υποχρεώσεις ενημέρωσης που δυσκολεύουν το έργο της αντιπολίτευσης και προσβάλλουν τον θεσμό της αυτοδιοίκησης.
Συγκεκριμένα:
1. Δεν έχουμε λάβει ακόμη τα στοιχεία και τις μελέτες για το νέο Γυμνάσιο Πάρου, όπως είχε δεσμευθεί ο αρμόδιος αντιδήμαρχος.
2. Δεν μας έχουν αποσταλεί τα οικονομικά στοιχεία και οι επιχορηγήσεις του Πάρκο Πάρου Α.Ε., παρά τις επανειλημμένες υποσχέσεις.
3. Παραμένει αναπάντητη η γραπτή ερώτησή μας για θέματα καθαριότητας.
4. Δεν υπάρχει ενημέρωση για επιστολές και διαμαρτυρίες πολιτών που απευθύνονται στη δημοτική αρχή, όπως είχε συμφωνηθεί.
5. Δεν κοινοποιούνται οι απορριπτικές αποφάσεις της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, γεγονός που θίγει την αρχή της διαφάνειας.
Τα ζητήματα αυτά δεν είναι τυπικά.
Αφορούν τον σεβασμό στη δημοκρατική λειτουργία, την ενημέρωση των εκλεγμένων εκπροσώπων και την αξιοπιστία της διοίκησης απέναντι στους πολίτες.
Καλούμε τη Δημοτική Αρχή να διορθώσει άμεσα αυτές τις πρακτικές, να τηρεί τις δεσμεύσεις της και να ενισχύσει τη διαφάνεια, για το καλό όλων των Παριανών.
Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου θα συνεχίσει με συνέπεια να ασκεί ουσιαστικό, υπεύθυνο και διεκδικητικό έλεγχο, υπερασπιζόμενη τη διαφάνεια και το δικαίωμα των δημοτών να γνωρίζουν.
ΠΑΡΟΣ 7-11-2025

laiki leykes

laiki naoussa

Ακολούθησε το psts.gr στο Google News!
24ωρη ενημέρωση με τη σφραγίδα του www.psts.gr
  • μέγεθος γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς μείωση του μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς αύξηση μεγέθους γραμματοσειράς
Tweet

Σχετικά Άρθρα

  • Λ.Σ Πάρου: Αποτίμηση μιας δύσκολης χρονιάς – Συνεχίζουμε με δύναμη, τιμώντας τον σύντροφό μας Κώστα Ροκονίδα
  • Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου-Συνέδριο ΚΕΔΕ: Από το κοινό ψήφισμα το 2024, σε "ξεχωριστά" αλλά κοινά πολιτικά ψηφίσματα το 2025
  • Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Καμιά συναίνεση στις παλιές και τις νέες επικίνδυνες για το λαό Ευρωενωσιακές αποφάσεις
  • Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Νέο Επιβατικό Λιμάνι - Διαπιστώσεις και Προβληματισμοί
  • Η Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου διοργανώνει τα οεπόμενο διάστημα. «Λαϊκές Συνελεύσεις»-Συσκέψεις σε κάθε κοινότητα της Πάρου
  • Λαική Συσπείρωση Πάρου: Συνεχίζουμε τον αγώνα